2777
2789
عنوان

بچه ها یه لحظه بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 35 پست
من داداش دارم تو خونه از خودم خییلی بزرگتر و پیشش با شلوارک و تاب هستم مگه مشکل داره گفتی میش برادر ...

از نظر من که نه، گفتم الان بعضیا میان میگن جلو برادر زشته و باید رعایت کرد بخاطر همین گفتم عزیزم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر من که نه، گفتم الان بعضیا میان میگن جلو برادر زشته و باید رعایت کرد بخاطر همین گفتم عزیزم&nbs ...

من خودم کسیم که پیش نامحرم حجابم کامله

بیرون هم چادریم

ولی تو خونه پیش داداشم کاملا راحتم و مطمئنن برادر دیگه با ادم که خدایی ناکرده تحریک نمیشه

ادم ی جا میشه میگن فلانیو ما به چشم خواهر میبینیم یا برادر

پس سخت نگیره ادم بهتره پیشه برادر عیبی نداره

البته نظه منه

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
مگ‌نمیگی عقد کردی تا الان ک درست گشتی چند صباحم صبر کن بعدن خونه خودت دگ لخت میگردی منم شوهرم ک خونه ...

مگه پیش برادر عیب داره ادم با شلوارک و تاب باشه😶🙄؟

مگه پیش برادر عیب داره ادم با شلوارک و تاب باشه😶🙄؟

نه کفتم ک من باسن و رونم بزرگ خودم خجالت میکشم وگرنه ن بد نیستش ممن خودم معذب میشم چند بارم پوشیدم ولی معذب شدم همش چیزی ک معذبم کنه خوبب انجامش نمیدم 

نه کفتم ک من باسن و رونم بزرگ خودم خجالت میکشم وگرنه ن بد نیستش ممن خودم معذب میشم چند بارم پوشیدم و ...

اهان

من خودم زیاد اونجور متقید نیستم تو دین در حده نمار و روزه حجاب چادر هستم

اینجا ی بار گفتم که من پیش برادرم راحتم بهم هجوم اوردن

فک کردم شما هم جزوه از اون ادم هایی☺🙂

اهان من خودم زیاد اونجور متقید نیستم تو دین در حده نمار و روزه حجاب چادر هستم اینجا ی بار گفتم که ...

نه بابا هر کس هر جور دلش بخواد میگررده من هم خودم معذب میشم هم حس میکنم داداشام خوب چه کاریه 😂😂😂😂 تاپ میپوشم چون بالا تنه ام چیز خاصی نداره ولس واقعن شرتک خیلی افتضاح میشم حتی شوهرم ک ته روشنفکریه یه بار میخاس بیاد خونمون تو عقدم بخاطر اون ساپورت جذبی رنگی پوشیدم بهم گفت جلو داداشات اینطوری تو 😂😂😂 تازه شوهرم واقعن روشنفکر نه تو حرف بلکه تو عمل پشمای خودمم ریخت چون باسن و رونم بزرگ گفت فک کننم 😂😂😂 دیگ گفتم بهش ن بابا بخاطر تو پوشیدم دلبری کنم 😂😂

[QUOTE=190203260]نه بابا هر کس هر جور دلش بخواد میگررده من هم خودم معذب میشم هم حس میکنم داداشام خوب چه کاریه 😂😂😂

😂😂😂😂وای

ی سوال برام پیش اومد

یعنی پیش میاد ادم ازدواج کنه بعد شوهره ادم بپرسه که شما وضعیته لباست پیش برادرت چطوری بود🙄😶؟

اخه من پیش داداشم خییلی راحتم منم ی خورده تپلیم و پیشش تاپ و شلوارک یقه باز میپوشم