2777
2789

استفاده مرتب ازتونیک پوست برای پاکسازی منافذ شستشو صورت بافیس واش

وقتی صورتوبافیس واش شستی روز و شب باتونیک پاک کن

هفته ای دوباربلک ماسک اگرپوستتدچربه.و اگرپوستت خشکه یکبار

هفته ای یکی دوباربخوربابونه عالیه  هم منافذهم براقی پوست

رنگ ولایتhaircolorist

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کرم پودر و حذف کردم درهفته ۳ شب سرکه سیب زدم ۳ شب دیگه گلاب یخ زده(گلاب و تو قالب یخ ریختم گذاشتم فریزر)خیلی خوب جواب گرفتم.تو حمومم روشور میزنم صورتم با دست سلولای مرده رو از پوستم جدا میکنم

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏
من کرم پودر و حذف کردم درهفته ۳ شب سرکه سیب زدم ۳ شب دیگه گلاب یخ زده(گلاب و تو قالب یخ ریختم گذاشتم ...

روشو چیه 

برای سلامتی پدرو مادرم دعا کنید تنها امید من تو این دنیا بابامه مادرم هستند🙏🏻مرسی بابت دعاهای قشنگتون مهربونا🤗😘
استفاده مرتب ازتونیک پوست برای پاکسازی منافذ شستشو صورت بافیس واش وقتی صورتوبافیس واش شستی روز و شب ...

ببخشید اینایی که گفتیدوانجام بدم خوب میشه؟؟؟تونیک چیه؟

استفاده مرتب ازتونیک پوست برای پاکسازی منافذ شستشو صورت بافیس واش وقتی صورتوبافیس واش شستی روز و شب ...

ایناهایی ک گفتی  میشه اسم هاشم یکی یکی بگی ک تهیه کنم هطفا

برای سلامتی پدرو مادرم دعا کنید تنها امید من تو این دنیا بابامه مادرم هستند🙏🏻مرسی بابت دعاهای قشنگتون مهربونا🤗😘
دختر خالم رفت دکتر طب اسلامی چاله هایی ک بر اثر جوش داشت رفتن باور نمیکنید میکرونیدلیگ و لیزر هم نتو ...

ینی دارو استفاده کرد؟؟من منافذبازدارم همون پوست پرتقالی معلوم نیستا اونقدکه ضایع بلشه اما خودم خیلی رومخمه

سفیدآب

سفید اب چجور استفادا میکنیم بعد چکار میکنه