2777
2789
عنوان

هر بچه کوچولویی بغل میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 67 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی به حق شبای عزیز تو هم دامنت سبز شه بخدا از ته دل برات دعا کردم یه نذری کن شاید ایندفعه جواب داد من رفتم حرم امام رضا گفتم امام رضا کمکم کن بچه دارشم اسمشو رضا میزارم و خوشبختانه هم اسم پسرم رضاس هر سال هم نذر شله زرد دارم برای سلامتیش

واسه رسیدن به حاجتم و شادی روح پدرم یه صلوات مهمونم کن ممنون⁦♥️⁩🙏🌹

من به حدی رسیدم که کلا ارتباطمو با همه دوستام قطع کردم که نبینم بارداری هاشون رو😓نمیتونم تحمل کنم یه حسادت ناخواسته وجودمو گرفته نه اینکه دلم بخواد براشون اتفاقی بیفته خدای ناکرده ولی یه جور حسرته

کلا از ترس اینکه کسی باردار شه با کسی ارتباط نمیگیرم و ارتباطی هم که بوده قطع کردم.

با اینکه یه بچه دارم خدا دامنتو سبز کنه ان شاءالله

الهی به حق شبای عزیز تو هم دامنت سبز شه بخدا از ته دل برات دعا کردم یه نذری کن شاید ایندفعه جواب داد ...

خدا حفظش کنه برات عزیزم نذری کردیم گفتیم خدا بهمون ی بچه سالمو صالح بده گوسفند قربونی کنیم

من به حدی رسیدم که کلا ارتباطمو با همه دوستام قطع کردم که نبینم بارداری هاشون رو😓نمیتونم تحمل کنم ی ...

وقتی هم ک میشنوی یکی باردار شده،انگاری یلحظه تنت میلرزه،..درکت میکنم عزیزم...انشالله خدا براتون بچه سالم بده تا دیگه حسرت و انتظار نکشین

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺

ان شاءالله به زودی مامان میشی😍

خیلی برام جالب بود چون منم در گوش بچه ها اروم میگم برام دعاکن خدا به منم نینی بده🥺

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین
وقتی هم ک میشنوی یکی باردار شده،انگاری یلحظه تنت میلرزه،..درکت میکنم عزیزم...انشالله خدا براتون بچه ...

دقیقا یه دل پیچه و حالت تهوع شدید میگیرم که حس میکنم همه متوجه میشن

ان شاءالله ممنونم از دعای خوبت یک دنیا ممنون ان شاءالله صد برابر ارزش این دعا خدا بیاره تو زندگیت🌹🌹🥀

خدا حفظش کنه برات عزیزم نذری کردیم گفتیم خدا بهمون ی بچه سالمو صالح بده گوسفند قربونی کنیم

نذریتو برا حضرت ابوالفضل کن،چون هیشکیو دست خالی از درش برنمیگردونه

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
من به حدی رسیدم که کلا ارتباطمو با همه دوستام قطع کردم که نبینم بارداری هاشون رو😓نمیتونم تحمل کنم ی ...

منم همه دوستام بچه دارن فقط من ندارم😭😭😭 

دلم بچه میخواد  بخدا ب یدونشم راضی ام