سلام دوستان میخوام نظرتونو بدونم.نظرتون در مورد مادری که اندازه سر سوزن مهر مادری نداره چیه؟نظرتون در مورد مادری که کوچکترین کاری از بچگی برات نکرده چیه؟مادری که تمام عمرت در حقش خوبی کردی و هیچ جا براش کم نزاشتی ولی اون مادر بارها و بارها ریشتو سوزونده.مادری که اگه یه حبه قند بهت بده و هزاران بار تو جمع به سرت بکوبه.مادری که بارها و بارها چنان حرفهایی بهت زده باشه که دشمن خونی آدم شرم میکنه و اون حرفو نمیزنه.مادری که تو قلبش هیچ محبتی نیست و کاری کرده که بچه اش ازش متنفر بشه.مادری که آخرین بار فرزندشو کشت.به فرزندش از پشت خنجر زد و اونو تیکه تیکه کرد.مادری که کمترین عفت کلامی نداره و چشماشو میبنده و دهنشو باز میکنه و حرمت هیچی را نگه نمیداره.مادری که با رفتار بدش همه بچه هاشو عروساشو دامادشو عاصی کرده و رنجونده و با وجود اینکه منفورترین مادر دنیاست همیشه از همه طلبکاره.تصمیم گرفتم تا آخر عمر دیگه من و بچمو نیبینه و ما هم هرگز نبینیمش.یه مدتی ندیدمش و از نبودش خوشحالم.وقتی میبینمش حس میکنم بی رحم ترین آدم یا مثلا یه قاتل کودک کش میبینم.امیدوارم درکم کنید که چرا این حرفها را در موردش گفتم.کاش بدونید چه عذابی کشیدم.قلبمو از سینم در آورد و غذای خوک کرد.بدتر از همه اینکه پدرم مریضه و بخاطر وجود اون زن تو خونه نمیتونم پدرمو ببینم و به دلایلی نمیتونم بهش زنگ بزنم.حتی اگه بهم التماس کنه مثل دفعات قبل،دوس ندارم دیگه ببینمش حتی به قیمت ندیدن پدر مریضم.باهاتون درد دل کردم.کمکم کنید نظراتتون واقعا برام مهمه که چیکار کنم؟