2777
2789

واسه رفع دشمن سرت به کار خودت باشه 

از آدم های سمی فاصله بگیر 

واسه پاسخ بدی هم بدون هر کس با کارهایی که می‌کنه محیط اطرافش رو شکل میده مثلا وقتی دروغ زیاد میگه دیگران باورش ندارن و حتی خودش هم به همه شک داره پس داره تاوان میده ‌.... اونم تاوان برای بوجود آوردن شرایطی که خودش یاعثش بوده 

واسه رفع دشمن سرت به کار خودت باشه  از آدم های سمی فاصله بگیر  واسه پاسخ بدی هم بدون ...

یعنی میشه تاوان بده😔

دوستان عزیز برای حل شدن مشکلات زندگیم یه صلوات بفرستید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی میشه تاوان بده😔

نگرفتی چی گفتم 

اسمش تاوان نیست 

ما در شرایطی هستیم که خودمون درست میکنیم . همین و بس 

برس به آینده . گاهی باید خیلی چیزها رو رها کرد و مدیرت کرد که دیگه ضربه نخوری هرچقدر هم که سخت باشه عزیزم 

آدم ها یا همین سختی ها رشد میکنن

جهت دفع دشمن برای دفع شر دشمن مجرب است که روزانه هزار بار به مدت 21 روز آیه شریفه زیر تلاوت ش ...

شما انجام دادی

نگرفتی چی گفتم  اسمش تاوان نیست  ما در شرایطی هستیم که خودمون درست میکنیم . همین و بس&nb ...

باید تو شرایطم باشی تا بفهمی

باید تو شرایطم باشی تا بفهمی

می‌دونم چی میگی عزیزم میفهمم حس و حال خوبی نداری 

ولی همه سعی خودت رو بکن . بالاخره روزی باید واسه آرامش فکر خودت رها کنی حتی اگر هرگز نبخشی

منم آدم هایی هستن که نبخشیدم ولی رها کردم 

حتی گاهی اینقدر ناراحت بودم که گفتم خداوندا اگر من هم یادم رفت تو یادت نره .... انگاری اینطوری رها کردم

می‌دونم چی میگی عزیزم میفهمم حس و حال خوبی نداری  ولی همه سعی خودت رو بکن . بالاخره روزی باید ...

امیدوارم خدا کمکم کنه و ارامش بیاره به زندگیم. واسم دعا کنین میگن دعای کسی در حق کسی مستجابه