2777
2789
عنوان

کیا دوران مجردی جهاز خریدن

119 بازدید | 20 پست

کسی بوده تا حالا؟؟

الان راضی هستید یا پشیمون شدید؟

چیا خریدید؟

خانواده شوهرتون یا کسی فهمید که دوران مجردی خرید کردید؟

من خودم  ۲۰ سالم ولی خوب هنوز‌مجردم خواستگارم دارم ولی باب میلم نبوده 

از سمتی مامانم میگه کم کم خورده زیره هایی که مد نمیره رو بخره 

مثلا قابلمه ابزار و وسایل برقی کوچیک و...

اینم بگم‌مامانم قسطی خرید میکنه

با ماهی ۲.۳ تومن که اونم نمیشه باهاش طلا خرید 

تا الانم چنتا خورده ریزه خریده 

ولی نمیدونم درسته یا ن

از سمتی میگه اگر از مد رفتن خودم برشون میدارم 

هم چیزای تو چشمو نمیخریم 

به نظرتون چیا میشه خرید 

نه چه کاریه خب طلا بگیر بعدا بده جهار اینجوری جلوش بهتره 

من ۲۲ سالمه یبار مامانم یه شوخی کرد گفت شوهر آینده تو فلان بابام پاشد قهر کرد باهامون 

حالا فکر کن جهاز بخرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این پول نمیشه طلا خرید ک

چرا نمیشه هر دو سه ماه یبار یه تیکه شکسته ای دست دومی چیزی بخر 

هم از مد نمیره وسایلت هم اینکه اینجوری هنوز ازدواج نکردی جهیزیه میخری جالب نیست

چ خوب اره بخر 

مامان من ک بی خیال عالمه بزور شهریه دانشگامو میدن🚶‍♀️

جا نخواهم زد! دردهایم را در آغوش خواهم کشید و مصمم تر از همیشه، ادامه خواهم داد. این خاصیتِ من است؛ که مشکلاتم را شبیه به انگیزه می‌بینم، شبیه به داغِ سوزانی، که وادارم می‌کند سریع تر از همیشه گام بردارم. من به لطفِ دردهایم، هر روز قوی‌تر می‌شوم، ‌نه جا می‌زنم، نه کم می‌آورم، می‌ایستم و ادامه می‌دهم دوام می‌آورم و موفق می‌شوم ❤️🦋 . ׁ ֢ 🥑🌱 ˇˇ . . ׁ ֢️ محو در تماشای تو بودم لبخندی  زدی جان و جهانم ایستاد💕🙃
چرا نمیشه هر دو سه ماه یبار یه تیکه شکسته ای دست دومی چیزی بخر هم از مد نمیره وسایلت هم اینکه اینجور ...

تو رابطم ! از سمتی خواستگار دارم 

چند سال آینده ازدواج میکنم

منم از ۱۸ سالگی کم کم خریدیم 

خیلی خیلی باعث شد جلو بیوفتیم هم از نظر مالی که تا زمان ازدواجم همه چیز چند برابر شده بود هم از نظر وقت چون آدم وقتی نامزد کنه فکر و ذهنش درگیر میشه دیگه اون زمان حداقل خیالم از بابت جهازم راحت بود

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)