2777
2789

یادش بخیر چقد سر ریاضی سگ‌ مصب مامانم کتکم میزد

آخرش مشاور گفت خانم دخترت تئوری قویی داره 

مامانم بی خیالم شد

الان خیلی سختته ناراحتی اما بزرگتر بشی واست میشه خاطره و حتی بهش میخندی عزیز دلم💙

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش
اعصبی ن عصبی عزیزم

من عزیزت نیستم به خودم مربوطه 

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیب نداره بزرگ میشی یادت می‌ره شایدم نره قول نمیدم 

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........
منم ازبس از شوهرم کتک خوردم بیخیال شدم 😬😬

وای ن من گاهی اوقات تو روی بابامم وایمیسم چ برسه شوهر نداشتم بخواد بزنم شلوارشو از پاش در میارم پاپیونی میبندم دور سرش

وای ن من گاهی اوقات تو روی بابامم وایمیسم چ برسه شوهر نداشتم بخواد بزنم شلوارشو از پاش در میارم پاپی ...

افرین

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
اره دیگ از بچه بی مادر کمتر از این انتظار نمیره کلا

من که مادرم داشتم بابام با لنگه کفش حموم زدم نکه فقط یکی خیلی زیاد در حدی که تا چند ساعت حتی نمیتونستم از کف اتاق بلند شم و مامانم فقط نگا کرد سعی کرد جلوشو بگیره نتونست بیخیال شد

حالا دعوا سر این بود که چرا من باهاشون نمیخوام برم خونه کسی💔

لطفا لایکم نکنین لایکم نکنین  لایکم نکنین  لایکم نکنین ریپم کنین خوشحال شم🥰🥰 
باشه

😒😒😒

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
یادش بخیر چقد سر ریاضی سگ‌ مصب مامانم کتکم میزد آخرش مشاور گفت خانم دخترت تئوری قویی داره  ما ...

واقعا دیگ برام مهم نیست اگ پارسال بود میزدم زیر گریه شایدم با خدا قهر میکردم ولی الان بیخیال بابا

لعنت ب جهالت و لجاجت خیلیا ک همه زندگیو تو درس میبینن ای کاش ب جا ریاضی ، فیزیک.....یکم ب فکر سواد ...

بابام کلا همچیو تو پول میبینه

حس میکنه پول تو جیبیم زیاد باشه گوشی دستم خوب باشه مانتو تنم مارک باشه همچی تمومه من خوشبخت ترینم

واقعا دیگ برام مهم نیست اگ پارسال بود میزدم زیر گریه شایدم با خدا قهر میکردم ولی الان بیخیال بابا

آره بی خیال 

خودتو ناراحت نکنی یه وقت بخدا همش میشه خاطره 

اکثرا ما کتک خوردیم بخاطر درس

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش