2777
2789
عنوان

با کرونا در ارتباط بودین؟

71 بازدید | 12 پست

سلام .پیش اومده با کرونایی در ارتباط بوده باشین و نفهمیده باشین کرونا داره بعد فهمیده باشین؟بعد شمام مبتلا شدین یا نه؟

امیدوارم دلتون اسیر هیچ پدرسگی نشه

بله سر کار البته همیشه ماسک میزدم تا الان نگرفتم

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پدر مادرم مبتلا بودن ازشونم‌مراقبت کردم حتی با فاصله کنار مادرم بودم ..ماسک زدم .خداروشکر خوب شدن ...

خوبه پس قبلشم نمیدونستین خوبه مبتلا نشدین

ن اصلن نمیدونستم .بعد ی هفته هر دوتا تستشون مثبت شد ..شروع کردم ماسک زدن

من شنیدم گروه خونی تاثیر داره تو گرفتنش.داداش خودم با وجودیکه خونوادش کرونا گرفتن.اما خودش نگرفت.حالا نمیدونم این قضیه راسته یا نه.خودم با یه کرونایی در ارتباط بودم دیروز .از دیشب همش منتظر علایمم

من شنیدم گروه خونی تاثیر داره تو گرفتنش.داداش خودم با وجودیکه خونوادش کرونا گرفتن.اما خودش نگرفت.حال ...

ن ربطی نداره به بدن بستگی داره .بعضی ها بدنشون قویه 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
پس اگه به اونه من بدنم ضعیفه احتمالا بگیرم

شما رعایت کن .ماسک بزن .سعی کن غذاهای مقوی بخوری ..آب هویچ .یا قرص جوشان ..سیستم بدنت بالا ببره ...حالا اگه تو بدنتم باشه با این کارا میتونی راحت خودتو درمان کنی ..فقط استرس نداشته باش.تا ۲هفته رعایت کن 

انشالله که کرونا نباشه 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠