2777
2789

سلام

پسرم 19ماهه هست

پسرم تو خونمون آزاده هیچ چیز خطرناکی دم دستش نیست و بکن نکن اصلا بهش نمیگم مگر وقتی که کار واقعا خطرناکی بخواد بکنه

حدود یه هفته ای هست که مثلا میریم خونه مادربزرگش و اونجا میره سمت تی وی یا میز پذیرایی و اگه بهش بگیم نه نرو و نکن یا یکم بلند بهش بگیم سریع بغض میکنه و شروع به گریه میکنه

بهم میگن بچه داره لوس میشه و نازنازی شده

برخورد درست در این مورد چیه؟ 

از نگرانی از دست دادن اطرافیانم خستم، از اینکه به اطرافیانم، دوستانم و... بگم خدا رحمت کنه غم آخرتون باشه،خستم....خدایا خودت این روزهارو تموم کن....این روزها که اینقدر غمگین و زیر بار زور و خفقان میگذره جوانی ماست....

شنیدم اینجور مواقع باید رفت و آمدُ قطع کنید یا بگید اونا بیان خونه ی شما تا سه سالگیش

تو فقط وقتی به قدرت نیاز داری که بخواهی کارِ مخربی انجام دهی، در غیر اینصورت      ❤️عشق❤️ برای انجام هر کاری کافیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ی منم اینجوزیه مجبوری هر جا بریم دنبالشم مثلا میره سمت تلفن خودمم باهاش میرم

به شما نمیگن بچتون لوس شده؟

از نگرانی از دست دادن اطرافیانم خستم، از اینکه به اطرافیانم، دوستانم و... بگم خدا رحمت کنه غم آخرتون باشه،خستم....خدایا خودت این روزهارو تموم کن....این روزها که اینقدر غمگین و زیر بار زور و خفقان میگذره جوانی ماست....
شنیدم اینجور مواقع باید رفت و آمدُ قطع کنید یا بگید اونا بیان خونه ی شما تا سه سالگیش

اخه نمیشه که

پدربزرگ مادربزرگ ها توقع دارن مدام بچه رو ببینن

سخته براشون که بیان

ینی تا سه سالگی همین بساطه؟

حالا پسر من بدتر لج میکرد میخواست بکوبه به تلویزیون . منم به شوهرم گفتم میریم خونه مادرش یه میز بزاره جلوی تلویزیون دستش نرسه 

بچس چیزی متوجه نمیشه که 

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
دقیقا دختر منم اینجوریه اصلا هم ناز نازی و لوس نیست ماشالله  الان ۴ سالشه و کلی فهمیده است&nbs ...

الان دیگه به چیزها دست میزنه؟

از چیزی نهی میکنیدش بغض و گریه میکنه؟

حالا پسر من بدتر لج میکرد میخواست بکوبه به تلویزیون . منم به شوهرم گفتم میریم خونه مادرش یه میز بزار ...

درسته بچه ها اصلا متوجه نمیشن

نمیشه هی دعواشون کردمی

من مخالف دعوا کردن بچه هستم

درسته بچه ها اصلا متوجه نمیشن نمیشه هی دعواشون کردمی من مخالف دعوا کردن بچه هستم

دعوا کنیم بدتر میشن اصلا . بعد هر چیزی یه زمانی داره پسر من الان که ۲ سالشه دیگه اون کارو نمیکنه و کلا مشکل حل شد . تا ابد که اینجوری نمیمونن

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
اخه نمیشه که پدربزرگ مادربزرگ ها توقع دارن مدام بچه رو ببینن سخته براشون که بیان ینی تا سه سالگی ...

ظاهرا بله 

روانشناسا میگن ولی نمیدونم چقدرش درسته

ولی چون میگید پسرتون گریه میکنه مشخصه از لحاظ روحی داره آسیب میبینه و بهتره یا اونا بیان یا روزایی که شما میزید وسایل خطرناکو بذارید توی اتاق خواب

تو فقط وقتی به قدرت نیاز داری که بخواهی کارِ مخربی انجام دهی، در غیر اینصورت      ❤️عشق❤️ برای انجام هر کاری کافیست.
دعوا کنیم بدتر میشن اصلا . بعد هر چیزی یه زمانی داره پسر من الان که ۲ سالشه دیگه اون کارو نمیکنه و ک ...

بچه شما بغض و گریه نمیکنه؟

بچه شما بغض و گریه نمیکنه؟

ببین اگر داد بزنم یا جدی جلوی بقیه دعواش کنم چرا بغض میکنه و ناراحت میشه اما ما دیگه میز گذاشتیم کلا مشکل حل شد . خیالمم راحت شد نمیزنه تی وی مادرشوهرم رو خراب کنه

ظاهرا بله  روانشناسا میگن ولی نمیدونم چقدرش درسته ولی چون میگید پسرتون گریه میکنه مشخصه از لح ...

متوجه شدم

بهم میگن چون بچه تو محیط اروم بزرگ شده اینجوریه، تو خونه ما صدای داد و فریاد نیست

میگن یکم جلو بچه داد و فریاد کنید واسش عادی بشه

اما من قبلا تو نت خونده بودم با بچه باید اروم رقتار کرد جلوش دعوا نکرد و همین کارو هم جلوش رعایت کردیم