2777
2789
عنوان

لکچر در مورد عروس و مادرشوهر

309 بازدید | 21 پست

بچه ها فردا لکچر دارم  در مورد رابطه عروس و مادرشوهر دارم می نویسم میشه کمک کنین بگین اختلافاتون با مادرشوهراتون سر چیه😄

گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما  مرده بود🌊

هیچ اختلافی ندارم 

فقط مادرشوهرم دوس داره من زود بجه دار شم ک من فعلا قصد ندارم 

البته تا الان هم بهم نگفته 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سر اینکه حسه رقابت داره با ادم حالا ۳۰ سال بزرگتره شایدم بیشتر تو همه چی 😐😐😐😐

اینکه پسرش بعد نامزدی براش یهو عزیز شد ، برام جالبه دقیقا چرا اینطوریه تا وقتی پسرا مجردن ادم حساب نمیکننشون بعدش کلا عزیز کردشون میشن 🙄🙄🙄🙄

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹
میخواد حرفشو برونه ولی من نفهمم شوهرمو تنهایی بکشه خونش وساعت رو مخش بره 

یعنی توجه شوهرتونو برای خودش میخاد؟

سر اینکه حسه رقابت داره با ادم حالا ۳۰ سال بزرگتره شایدم بیشتر تو همه چی 😐😐😐😐 اینکه پسرش بعد نا ...

میفهمم فکر میکنن هیچکی در حد پسرشون نیست خودم متاهلم ولی زیاد مشکل نداشتم که بنویسم😂😂

نه کلا اخلاقش اینه میخواد همه ی مردای فامیل تنها برن پیشش داداشا پسراش بچه داداشا و....  نمیدو ...

اها سخت نگیر اون قدیم بود پسرا زیاد حرف مامانشون میکردن الان بیشتر زن دوستن

میفهمم فکر میکنن هیچکی در حد پسرشون نیست خودم متاهلم ولی زیاد مشکل نداشتم که بنویسم😂😂

چون شوهرت اجازه نداده ، خدارو شکر عزیزم

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹

استارتر شما اینجا فقط یه طرف قضیه رو میشنوی فقط عروس صحبت میکنه که شاید از غرض ورزی باشه و دروغ بگه و رفتارهای خودشو پنهان کنه.من به عنوان کسی که مادرم مادرشوهر و خودم عروس هستم میگم همیشه دو طرف مقصرن عروس میخواد بگه من صاحب پسرتونم مادرم هم میخواد بگه من پسر بزرگ کردم در کل نمیشه قضاوت کرد🤷‍♀️

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.