2777
2789
مامانم خیلییی منو درک میکنه  و از ی طرفم بهم اعتماد داره خب  در کل خیلی خوبه

ببخشیداین سوالو میپرسم ولی جدی چجوری به مامانت میگی میری سر قرار؟ 

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود. خدایا هزاران هزار مرتبه شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم گاهی واقعا دلش می خواد یه چایی عصر بره خونه مامانش و یکم درد ودل کنه ولی توحسرتش موندم😫

بخدا دوس داری۱۰ دقیقه خودت تنها بری یه سر بزنی و برگردی خونه به کارات برسی اما نمیشه که

بخدا دوس داری۱۰ دقیقه خودت تنها بری یه سر بزنی و برگردی خونه به کارات برسی اما نمیشه که

دقیقا حرف دلمو زدی😙من دلم می خواد هر جا میرم شب بیام خونه خودم....برم یه چایی بخورم ۱ساعت بشینم و برگردم

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه.....
البته ک زمان کمیه ک با همین اما انشالله با گذشت زمان بهم برسین فقط اسی یکم روی تفاوتای فرهنگی فک کن ...

کاملا درسته اتفاقا همین الان ازش پرسیدم 

تو مایه های خانواده ما هستن 

ما هم محدودیت هایی داریم متاسفانه 

امیدوارم این ی مورد اذیت نکنه

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../
خب پس وقتشه امضات تغییر کنه😁❤پایدار باشید عزیزم ایشالا ک هرچی صلاحتونه پیش بیاد و صلاحتون توی همون ...

قربونتتت شم مرسی 

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../
اگه میتونی بکشیش ساری و زندگی کنی که خوب وگرنه قید این رابطه رو بزن که زجرای بعدش بیشتره. اینو بعنو ...

من قم نمیرم عمرا 

قراره دانشگاه و ردیف کنیم بریم یه شهر دیگه جز قم و ساری