2777
2789
عنوان

یه سوال دارم

366 بازدید | 18 پست

اگر کسی از ما به جرم توهین و افترا شکایت کنه و شاهد بیاره، ما هم میتونیم شاهد بیاریم که اصلا توهین و افترایی در کار نبوده و اون الکی میگه؟ اینجوری مساله حل میشه؟ بعد شهادت اعضای درجه یک خانواده معتبره؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهادت فامیل مورد قبول نیست، غریبه باید باشه و دست روی قران بذاره و بگه که واقعا بوده

اونی که شاکی هست شهادت داداش و زنداداش و دختر داداشش رو آورده گذاشته روی پرونده. و اونی که ازش شکایت شده میخواد شهادت داداش و مادر و زنداداشش بذاره

اگه شهادت فامیل قبول نیست پس چرا شاکی شهادت فامیل رو گذاشته

اونی که شاکی هست شهادت داداش و زنداداش و دختر داداشش رو آورده گذاشته روی پرونده. و اونی که ازش شکایت ...

در اصل نباید قبول می کردن، حالا شاید از میانبر استفاده کرده و روش دیگه ای رو پیش گرفته

ولی شهادت فامیل مورد قبول نیست

مثل این می مونه من نوعی بیام شما رو بزنم و فرار کنم، وقتی دستگیر شدم، بگم من ایشونو نزدم، شاهد هم خونواده ام، اون ساعت من خونه بودم

هیچ ماموری و دادگاهی و قاضی قبول نمی کنه، شاهد باید غریبه باشه از آشناها نباشه

هیچ احساسی بهتز از یه پیام غیر منتظره از کسی که دلتنگشی نیست
شهادت فامیل مورد قبول نیست، غریبه باید باشه و دست روی قران بذاره و بگه که واقعا بوده

مطابق تبصره ماده ی 322 قانون آیین دادرسی کیفری وجود قرابت نسبی مانع پذیرش شهادت نیست. 

البته احراز شرایط شهود که در ماده 177 قانون مجازات اسلامی ذکر شده برعهده ی قاضی است و در مواردی ممکن است قاضی شهادت اقوام رو نپذیره ولی اصولا وجود قرابت مانع استماع شهادت نیست. 

دعا کنید عاقبت بخیر بشیم ان شاءالله...