بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم اول باید نوع دوستت رو بشناسید بعد یه روتین منظم پوستی برای صبح و شب داشته باشید از ضدآفتاب همیشه به اندازه دو بند انگشت استفاده کنید توی روتینتون از لایه بردارهای فیزیکی و شیمیایی و ضدجوش استفاده کنید پیجای مربوط به پوست مثل kifarayesh یا fafagram رو دنبال کنید خیلی خوبه و در آخر اینکه هر پوستی دچار جوش میشه صورت شما در هر صورتی زیباست 💜
رفتم کلیندا داد بدتر شد جوشام من اصلن چرکی ممیزدم دوستون ی حالت کدریو زبری گرفته
منم واسه جوشای زیرپوستی رفتم دکتر گندی زد به صورتم که نگم الان دو ماهه میرم جای یک دکتر دیگه و راضیم هم جوش نمیزنه صورتم هم لکا دارن کمتر میشن برام صابون نوشت و کپسول و کرم روشن کننده دکتر ژیلا گیاهیه ضد جوش لامینین هم هم جوشو میبره هم کمرنگ میکنه جاشو اسم و صابون و ژلم یادم نیست بگم بهت ولی خیلی خوبن
صابون ریچ که ضد باکتری و روشن کننده و اسکراپ بود و کلل خیلییییی خوب بود ولی پوستمو خشک میکرد ک برام ژل صورت ادلیو رو نوشت از اینم راضیم هم خوبه هم پوستو نرم میکنه