2777
2789
عنوان

از بین بردن جای جوش کمک

307 بازدید | 13 پست

بچه ها من یکی از گونه هام پر از لکه از جای گوشه روی فکممم جوش میزنم چکار کنم

اگر تجربی ای دارین بگید

شوینده هم پوستم رو خشک می‌کنه🤦🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رفتم داروخونه گیاهی ی صابون نمک دریا داد ی کرم ضد لک و ضدجوش ادیب داد ک گیاهی هست و عرق کاسنی ک بعد هر وعده غذایی بخورم.بهتر شده خداروشکر

بودنش مثل معجزه بود.رفتنش تجربه.....

عزیزم اول باید نوع دوستت رو بشناسید بعد یه روتین منظم پوستی برای صبح و شب داشته باشید از ضدآفتاب همیشه به اندازه دو بند انگشت استفاده کنید توی روتینتون از لایه بردارهای فیزیکی و شیمیایی و ضدجوش استفاده کنید پیجای مربوط به پوست مثل kifarayesh یا fafagram رو دنبال کنید خیلی خوبه و در آخر اینکه هر پوستی دچار جوش میشه صورت شما در هر صورتی زیباست 💜

ما را به سخت‌جانی خود این گمان نبود... 
رفتم کلیندا داد بدتر شد جوشام من اصلن چرکی ممیزدم  دوستون ی حالت کدریو زبری گرفته

منم واسه جوشای زیرپوستی رفتم دکتر گندی زد به صورتم که نگم الان دو ماهه میرم جای یک دکتر دیگه و راضیم هم جوش نمیزنه صورتم هم لکا دارن کمتر میشن برام صابون نوشت و کپسول و کرم روشن کننده دکتر ژیلا گیاهیه ضد جوش لامینین هم هم جوشو میبره هم کمرنگ میکنه جاشو اسم و صابون و ژلم یادم نیست بگم بهت ولی خیلی خوبن 

میشه اسم اونارم نگاه بندازی؟

صابون ریچ که ضد باکتری و روشن کننده و اسکراپ بود و کلل خیلییییی خوب بود ولی پوستمو خشک میکرد ک برام ژل صورت ادلیو رو نوشت از اینم راضیم هم خوبه هم پوستو نرم میکنه