2777
2789
عنوان

کاشت ریحان

2625 بازدید | 9 پست

دوستان من  خونم خوزستانه ریحون کاشتم تو تراس 

تو یه گلدون سه روزه جووونه زده اما خیلی ریزه جووونش 

بنظرشما اصلا رشد میکنند خیلی ضعیفن ساقه هاش 

؟

یه پلاستیک هم کشیدم روش 

اگه کسی تجربه ریحون داره کمکم کنه ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من کاشتم تو گلدون  تو خاک برگ میریزی بذر ریحووونارو  یه پلاستیک هم روش بزار من بعد ...

اتفاقا خاک برگ براش مناسب نیست 

ما تو باغچه کاشتیم با یه خاک نرم، مثل شن می مونه

الانم بزرگ شده چند شبه می چینیم واسه افطار

میشه برای ماکه تجربه نداریم روش کاشت سبزی بگی 

بله حتما

اگه تو باغچه می کارین قبلش باید با بیلچه خاک باغچه رو زیر و رو کنین تا نرم بشه، همه علف های هرز رو هم باید از ریشه بکنین 

اگه تو گلدون می کارین باید زهکشی گلدون خوب باشه تا خیلی آب توش نمونه و لجن نشه

بهترین خاک برای سبزی شن و ماسه هست که اگه از کنار رودخونه ها بردارین عالیه

سطح خاک رو قشنگ صاف کنین و بزر رو بریزین روش، خیلی زیاد نریزین که بعدا پرتراکم نشه و خراب نشه

بعد روش یه لایه خیلی خیلی نازک خاک بریزین، درحد دو سه میل فقط، بعد یواش یواش بهش آب بدین تا بذر ها جابه جا نشه، بهتره با این آب پاش آفتابه ای ها آب بدین، بعد بزارین یه گوشه ای که آفتاب شدید نباشه، آفتاب سایه باشه، هروقت نم خاک کم شد و داشت خشک میشد بهش آب بدین

ریحون تقریبا سه هفته طول می کشه تا به حد چیدن برسه، موقع چیدن باید دو برگ پایین ساقه که بینشون جوونه های جدید داره رو نگهداری و از بالاتر با قیچی کنی که اون جوونه ها باز رشد کنه و بشه ریحون های جدید

تره تو دو هفته خوب میشه، اونم همینجوریه، فقط باید بزارین برای اولین بارش تا 15،20 سانت رشد کنه و بعد 4،5 سانت بالاتر از خاک بزنید، از بار دوم تره درشت تر میشه و خیلی بهتره ولی همون بار اول هم میشه استفاده کرد ازش

برای نعنا می تونید یه بسته نعنا از بازار بخرین و یکیش که ریشه داره بخوابونین تو خاک، خیلی سریع زیاد میشه و پر میشه، چیدنش هم مثل ریحونه

ما شوید و جعفری و گشنیز و بادرنج و مرزه هم کاشتیم😁😁😁

بله حتما اگه تو باغچه می کارین قبلش باید با بیلچه خاک باغچه رو زیر و رو کنین تا نرم بشه، همه علف ها ...

امیدوارم توضیحاتم کامل بوده باشه و بتونین سبزی های خوشمزه به عمل بیارین😍

اگه سوالی داشتین درخدمتم

امیدوارم توضیحاتم کامل بوده باشه و بتونین سبزی های خوشمزه به عمل بیارین😍 اگه سوالی داشتین درخدمتم

سلام.ببخشید من تو باغچه ریحون و شاهی کاشتم ولی خاکی که روشون ریختم تقریبا یک سانت بعضی از جاها دوسانت شده.

یعنی دیگه رشد نمیکنه؟

امیدوارم توضیحاتم کامل بوده باشه و بتونین سبزی های خوشمزه به عمل بیارین😍اگه سوالی داشتین درخدمتم

من بذر ريحون رو داخل گلدون به همين صورتى كه ميفرماييد كاشتم و مدت زيادى هست كه جوانه زدن ولى ريز هستن و رشد نميكنن به هيچ وجه.
 البته نميدونستم و داخل خاك بذرها رو به تعداد زياد ريختم و فشرده هستن. آيا خاك ضعيفه كه به اينصورته؟ بيرون از اتاق كه قرارش ميدم و يا داخل اتاق فرقى نداره. چون فكر كردم ممكنه سرد باشه به داخل اتاق انتقالش دادم. اگر مشكل از خاكه بايد براى گلدون الان و در اين مرحله از چه كود و يا خاكى استفاده كنم؟كود مايع بايد تهيه كنم؟ چون خاك رو كه الان نميرونم تغيير بدم.