2777
2789
عنوان

ادوبی کانکت و موبایل کمکککککککککگ

220 بازدید | 40 پست

بچه ها کسی با موبایل از ادوبی استفاده کرده ؟؟ 

مشکل صدا داشتین ؟ 

مدل موبایلتون چی بود؟

|• خداوندا شکرت که تو پروردگار منی  •| | عشق من ، بخاطر نعمت وجودت توی زندگیم خیلی از صنم سپاسگزارم که بعد از کل سختی هایی که دیدم ، مارو بهم نشون داد ، به امید اون روز که مشکلاتمون حل شن | |• میشه برام یک صلوات بفرستید ؟ ممنونم 😊 •|

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من استفاده کردم

اگه مشکل صدا دارین یا بخاطر صعیف بودن اینترنته خودتونه یا استادتون 

برنامش مشکلی نداره مگر اینکه سراسری مشکل پیدا کنه

من باید مرورگری که باهاش لینک میگیری قدیمی نباشه

عزیزم من با موبایلم ولی خیلی مشکل صدا دارم 

|• خداوندا شکرت که تو پروردگار منی  •| | عشق من ، بخاطر نعمت وجودت توی زندگیم خیلی از صنم سپاسگزارم که بعد از کل سختی هایی که دیدم ، مارو بهم نشون داد ، به امید اون روز که مشکلاتمون حل شن | |• میشه برام یک صلوات بفرستید ؟ ممنونم 😊 •|
من گوشیم a30 سامسونگ هستش مشکل صدا داشتم درستم نمیشه دیگه با لبتاب وارد شدم صدا اوکی شد

دقیقا مشکل منم هست 

یا باید لپ تاپ بخرم 

یا موبایلمو عوص کنم ، چه لپ تاپی خریدی شما 

واقعا گرون شده همه چیز ، دلم نمیاد چیز ارزون بخرم 

عزیزم من با موبایلم ولی خیلی مشکل صدا دارم 

همکلاسی های منم با موبایل مشکل صدا داشتن ماکه با ps  بودیم نه . 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
ن مشکلی ندارم اس ده پلاس گوشیم

یعنی ممکن هست بخاطر مدل گوشی باشه 

گوشی من A7 هست 

ولی من وقتی لیسنینگ پخش کنن دیگه نمیتونم صفحه ارو ببینم ، یا اگر برم قسمت چت صدا قطع میشه ، شما این مشکلاتو دارین ؟