2777
2789
عنوان

ختم قران

108 بازدید | 18 پست

خانما تورو خدا اگر امکانش هست میخوام یه ختم قران بردارم برا پسرعموم که ۲۱ سالش از چهار طبقه افتاده دعا کنید ب خیر بگذره خدا بهمون برش گردونه کسی هست که قران بخون براش برای سلامتیش 

چجوری ب حاجتت رسیدی بهم بگو لطفا 🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا خدا شفاش بده و زودتر سلامتی شو به دست بیاره 

لطفاً به تایپک منم یه سر بزنین 🙏🏻😔

خدا می‌دونه که چقدر پر از ایده و آرزو ام و چقدر خالی از انگیزه و انرژی💔🚶🏻‍♀️. برام دعا کن عشقمو ببینم کاش بفهمی که چقدر سخته تو خیالت ببینیش از خواب بیدار شی بفهمی همش رویا بود🥲 کاش کسی بود که منو می‌فهمید 

سلام عزیزدلم🙏🏻🙏🏻😍😍🌹خیلی خیلی متاسف شدم انشاءالله خدا به ایشون سلامتی و طول عمر عطا کنند عزیزم منم انشاءالله امشب جزء ۱۴ رو اگه خدای بزرگ کمک کنه به نیابت از ختم قرآن خودمون و شما میخونم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹🌹💖💐🌸💜🌲💞🧡🥰💕🌿💚💚💙💛🍀

جالبه که حدسای ترسناکم همیشه عملی میشن😑
سلام عزیزدلم🙏🏻🙏🏻😍😍🌹خیلی خیلی متاسف شدم انشاءالله خدا به ایشون سلامتی و طول عمر عطا کنند عزیزم ...

دستتون درد نکنه ممنونم 

عزیزم‌ببخشید من میخواستم بگم احتمالا امشب نتونم تموم کنم جزء رو ولی هروقت که خوندم به نیت ایشونم هست ...

باشه عزیزم ممنونم تو دعاهاتون فراموشش نکنید