2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی خیال بابا چیزی ک زیاده پسر

اتفاقا بهتر ک نشد

چون وقتی خانواده طرف راضی نباشن و زورکی عروسشون بشی خیلیییی اذیت و پشیمون میشی

اسم کاربریم اسم یه قهوه خونه تو راه سامونه، سامون اسم یکی از شهرای استانمونه، نمیدونمم چرا گذاشتم رو نام کاربریم ولی راضیم ازش، خدایا مرسی برای همه چیز دوست دارم، هر لحظه خداروشکر.
چند سالشه؟ به خاطر این همه سختی که کشیدید خسته شده ولی نه اینکه از تو بدش اومده باشه. باید ببینی چرا ...

من بش گفتم شمارمو پاک کن استوری گذاشته بود انگار کسی تو زندگیشه منوهم نگهداشته بود

متولد ۷۴ میخوان با دختر عموش عروسی کنه همیشه میگفت پدر مادرم اینطور نبودن  هر وقتم همه چیز میخو ...

چقدر ناراحت کننده بود. واقعا نمیدونم چی بگم 😔 امیدوارم یه بخت خوب نصیبت بشه شاید این قسمتت نبوده🌹

چون یه تجربه مشابه دارم البته تقریبا مشابه ، باید بهت بگم هر چه قد بیشتر تو گذشته زندگی کنی بیشتر اذ ...

وقتی یاد گذشته میوفتم بعضم میترکه ما خیلی باهم خوب بودیم خونوادش بینمونو خراب کردن بخدا اونا حتی منو ندیدن نمی دونم چرا اینکارارو کردن اگه میدیدن میگفتم ار نپسندیدن اما ندیدنم حتی

اره اما ای کاش از اولش نمیومد تو زندگیم

زندگی همینه

به هر چالشی به چشم یه فرصت برای رشد کردن نگاه کن

آدمای بی دغدغه که هیچوقت سختی نکشیدن هیچوقت ادمای عمیقی نیستن

از ظاهر به عمق برس

اونوقت معنی زندگی برات عوض میشه

رفت و آمد دیگرانم برات بی اهمیت

هرکی خواست بمونه

نخواستم به سلامت

اسم کاربریم اسم یه قهوه خونه تو راه سامونه، سامون اسم یکی از شهرای استانمونه، نمیدونمم چرا گذاشتم رو نام کاربریم ولی راضیم ازش، خدایا مرسی برای همه چیز دوست دارم، هر لحظه خداروشکر.
وقتی یاد گذشته میوفتم بعضم میترکه ما خیلی باهم خوب بودیم خونوادش بینمونو خراب کردن بخدا اونا حتی منو ...

قربون دل شکسته ات عزیز دلم ،مطمعن باش خدا جای حق نشسته آینده ی خوبی در انتظارته غصه نخور

زندگی همینه به هر چالشی به چشم یه فرصت برای رشد کردن نگاه کن آدمای بی دغدغه که هیچوقت سختی نکشیدن ...

پرسی عزیزم امیدوارم بهترینا براتون اتفاق بیوفته