2777
2789

سلام دوستان

از روزی که متوجه میشیم کرونا داریم و میریم تو قرنطینه چند وقت بعد دوباره میتونیم به سرکار بریم و خطر انتقال کرونا به دیگران رو نداریم؟؟؟

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن دو هفته

ولی خاله من میگفت من تازه روز ۱۴ هم حالم بد شد و بیمارستانی شدم

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
میگن دو هفته ولی خاله من میگفت من تازه روز ۱۴ هم حالم بد شد و بیمارستانی شدم

یعنی تا روز 14 حالش بد نبود؟! تنگی نفس گرفت؟ ریه اش چی؟ یعنی ممکنه منم الان حالم بد بشه و ریه ام درگیر بشه؟ روز 12 است

یعنی تا روز 14 حالش بد نبود؟! تنگی نفس گرفت؟ ریه اش چی؟ یعنی ممکنه منم الان حالم بد بشه و ریه ام درگ ...

نه اینطور نبود که حالش کاملا خوب باشه ولی میگفت روز ۱۴ هم شدت پیدا کرد، تبش میره روی ۳۹ درجه و درد بدن شدید میگیره، دوباره میره دکتر، دکتر میفرسته سیتی اسکن، میگفت ریه ش ۳۰ درصد درگیر شده بود باوجودیکه اصلا تنگی نفس نداشته

و جالب اینکه هفته قبلش سیتی داده بوده ریه ش درگیر نشده بوده

شما حالا استرس به خودت وارد نکن، ما فقط خالمو دیدیم اینطوری شده

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
نه اینطور نبود که حالش کاملا خوب باشه ولی میگفت روز ۱۴ هم شدت پیدا کرد، تبش میره روی ۳۹ درجه و درد ب ...

خدا خیرت بده، من تب ندارم از روز اول، ولی بدن درد همچنان دارم و گاهی خوبم گاهی مثل روز اول درد میکنه

خدا خیرت بده، من تب ندارم از روز اول، ولی بدن درد همچنان دارم و گاهی خوبم گاهی مثل روز اول درد میکنه

انشاالله که خوب خوب میشی هر چه زودتر..همه همینطورن هر کی کرونا گرفته میگه یه روز خوب بودم، یه روز بد...

فقط آهنگ شاد گوش بده و به خودت روحیه بده، اصلا انگار نه انگار کروناس...

اینقدر زود خوب میشی که...