2777
2789
عنوان

کیا از طب سنتی برا بارداری استفاده کردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6361 بازدید | 27 پست
نه فقط گرد درخت نخل برای همسرم هست یه مقدار هم کمیابه یعنی همه عطاری ها شاید نداشته باشن من تو قم چ ...

عزیزم ببخشیدزیادسوال میپرسم میشه بهم بگی ازهرکدوم چقدبگیرم وآیاآمادس همونطوری که میخریم بخوریم وهرشب چه مقداربخورم من امروز۵امین روزپریودمه ازکی شروع کنیم

خداجونم مواظب بچه هام باش
بخدا زندگیم داره از هم می‌پاشه شما مشکلت چیه؟

سلام منم 4ساله بچه دار نشدم یه گروه واتساپ پیدا کردم که حاج خانمی تو اهواز دارو میسازه برای کسایی مثل من وشما ازمایش و تستاشون و پیاماشون همه رو میفرسته تو گروه دلم میخواد منم سفارش بدم نمیدونم واقعا داروها تاثیر داره یا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم با مصرف این موارد توسط مرد ، احتمال بارداری افزایش پیدا میکنه

ژل رویال(از زنبوردارها باید بخری),قاووت چهل گیاه کرمان،مصرف ویتامین سی(میتونن هفته ای یک بار آمپولشو بزنن) 

از لحاظ جسمی و فیزیکی،مرد و زن باید وزن ایده آل داشته باشن،زمان نزدیکی خیلی مهمه،سه روز فرصت نزدیکی برای بارداری دارن،توی این سه روز آبگوشت و تخم مرغ نیمرو داخل پیاز داغ فراوون بزنن بخورن 

و قبل نزدیکی دعای فرزند دار شدن را بخونن و دورکعت نماز حاجت بخونن و حین نزدیکی در سطح شیب دار باشن مثلا با متکا زیر کمر ،اسپرم رو به سمت درون بدن هدایت کنن و بعد نزدیکی بلافاصله دوپارو بالا نگه دارن و نیم ساعت در همین حال باشن

عزیزم ببخشیدزیادسوال میپرسم میشه بهم بگی ازهرکدوم چقدبگیرم وآیاآمادس همونطوری که میخریم بخوریم وهرشب ...

از بعد پریود، بله اینهاتو عطازی ها آمادن، عرق رازیانه رو که آماده میفروشن ولی من از گلابگیزی قمصر خریدم که آشنا بود که از کیفیتش مطمئن باشم

خود گیاهش هم میشه بجاش جوشوند ولی تأثیر عرق زودتر هست

برگ سنحد هم یه ق م تو یه لیوان آب بجوشون 

گرد نخل هم هرشب یه ق چ بجوشون بپرسی ازشون که برای 40 شب چقدر لازمه راهنمایی میکنن فقط بدون این گرد نخل مقداری بد بود هست معذرت میخوام بوی

م. ن. ی میده  من اولین بار که خریدم کیفیتش بهتر بود و بوش بیشتر ولی ایندفعه با اون کیفیت پیدا نکردم ولی خداروشکر کارساز بود

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
سلام منم 4ساله بچه دار نشدم یه گروه واتساپ پیدا کردم که حاج خانمی تو اهواز دارو میسازه برای کسایی مث ...

عزیزم اگه شمارشو داری میشه به منم بگی شاید داروهاش خوب بود

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
اول تا۶ماه دکترنرفتم بعدکه رفتم چندماه لتروزول میخوردم وآمپول آزادسازی میزدم چندماه درکنارلتروزول قر ...

منم همه ی اینا رو امتحان کردم سونو واژینال ندادی ؟

چرامشکلی نبودولی دکترم گفت این ماه برات عکس رنگی مینویسم ولی من میترسم نمیرم چون میگن خیلی دردداره

نه عزیزم ترس ندارن حتما برو خیلی خوبه اگه لوله هات چسبندگی داشته باشن باز میشن من رفتم درد زیادی نداره 

نه عزیزم ترس ندارن حتما برو خیلی خوبه اگه لوله هات چسبندگی داشته باشن باز میشن من رفتم درد زیا ...

دیگه چاره ای نیست این ماهماگه نتیجه نگیرم میرم شماچه داروهایی مصرف کردی؟

دیگه چاره ای نیست این ماهماگه نتیجه نگیرم میرم شماچه داروهایی مصرف کردی؟

لتروزول کلومیفن هاش ام جی هاش سی جی سینار اف استرادیول .... خیلی چیزا با

لتروزول کلومیفن هاش ام جی هاش سی جی سینار اف استرادیول .... خیلی چیزا با

ایشالله به همین زودی جفتمون باردارمیشیم من که ازامروزنسخه ی سمانه جون رومصرف میکنم توکل بخدا

ایشالله به همین زودی جفتمون باردارمیشیم من که ازامروزنسخه ی سمانه جون رومصرف میکنم توکل بخدا

ایشالله عزیزم