fafa۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 5565 عنوان کربلا؟ 207 بازدید | 15 پست راه کربلا بازه الان؟ کاروان ها میرن؟ ممنون میشم اگ شماره کاروان خوب تو مشهد دارین بدین این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆 1400/02/21 | 11:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fafa۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 5565 منم😢 این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
شکلاتییییییییییییییی عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 12723 رفتی دعا کن مادر بشم اسمم فروغ به امامرصا هم بگو کمکم کنه خواهر میشه برای حاجتم که اینده و زندگیم رو تغییر میده از ته دل دعا کنید و صلوات بفرستید...
گیسوو_84 عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 15726 نرید لطفا....کرونا بره مام میریم مام دلمون میخواد ولی نرید ❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید... عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد. تیکر تولده.
گیسوو_84 عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 15726 منم😢 میشه اگر هم رفتی دعا کنی واسم عشقم برگرده و کنارش خوشبخت بشم؟؟ ❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید... عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد. تیکر تولده.
گیسوو_84 عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 15726 اقا این کرونارو نابود کن هممون بیایم پابوست تورو ب رقیت قسم میدم کمکمون کن خودت....😔 ❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید... عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد. تیکر تولده.
fafa۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 5565 نرید لطفا.... کرونا بره مام میریم مام دلمون میخواد ولی نرید عزیزم الان هر کی بخواد سفر خارجی میره، عروسی میگیرن، مهمونی میگیرن...مام فقط یه کربلاس که دلمون میخواد، مام دل داریم دیگ...😭😭 این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
گیسوو_84 عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 15726 عزیزم الان هر کی بخواد سفر خارجی میره، عروسی میگیرن، مهمونی میگیرن... مام فقط یه کربلاس که دلمون می ... منم دلم بدجور هوا اقارو کرده ❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید... عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد. تیکر تولده.
fafa۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 5565 حرم امام رضا رفتم دعاتون میکنم بچه ها این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
سهیلا۶۶ عضویت: 1400/01/12 تعداد پست: 1173 حرم امام رضا رفتم دعاتون میکنم بچه ها عزیزم من ۱۲ساله یه مانعی سر راه ازدواجمه نمیزاره ازدواج کنم سنم داره میره بالا ۳۳سالمه برای رفع این مانع دعا کن یه حاجت دیگه هم دارم از آقا بخواه منو به عنوان خادم افتخاری قبول کنه خیلی میخام کلفتی و نوکری در خونه اش رو بکنم
آبی_ترین_آسمان عضویت: 1399/11/08 تعداد پست: 5462 حرم امام رضا رفتم دعاتون میکنم بچه ها میشه رفتی یه سلام هم از طرف من به آقا بکنی؟اسمم پرستو دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)
fafa۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 5565 میشه رفتی یه سلام هم از طرف من به آقا بکنی؟ اسمم پرستو باشه عزیزم این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
asssss عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 134 اونطور که شنیدم خصوصی میتونی بری کاروان تعطیلن مام اگه امام حسین بطلبه دو سه ماه دیگه بریم واقعا دارم خفه میشم توروخدا اگه رفتی حتمن دعا کن شرایطمون جور بشه اسمم زهراست