2777
2789
عنوان

لطفا بیایین بهم مشاوره بدید😔

241 بازدید | 27 پست

یکی رو چند ساله دوست دارم اما خودش نمیدونه الان منو  از مادرم خاستگاری کرده خیلی اخلاقش خوبه خیییلی وضعیت مالیش عالی نیست ولی چند سال دیگه عالی میشه .تو خانواده ثروت مندی هستم بنظرتون برای ازدواج بهش فکر کنم یا پا رو دلم بزارم ؟ اونایی که عاشق یه نفر بودن ولی ازدواج نکردن ایا بعد از گذشت چند  سال  باز اون فرد تو  دلشون موند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خودت فرصت بده.اصلا ببین مادیات چقدر برات اولویته.برا من نبود الانم بحثامون مالی نیست.با خودت رو راست باش.به هرحال برا خیلیا پول مهمه برا خیلیا عشق.هیچکدومم نمیشه زیر سوال برد

نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍

عشق دروغه

من یه نفر رو در کودکی دوس داشتم 

تنها کسی بود که وقتی بزرگ شدم دلم نمیخواس باهاش ازدواج کنم

اصصصلاااا پشیمون نیستم

ولی میگی اخلاق خوبی داره 

اخلاق تو زندگی خیلی مهمه؟

اگه کتاب  خوب یا سایت خوب  در مورد تربیت فرزند ، و روابط و شخصیت میدونی بهم معرفی کن . کتاب زنان زیرک . زن بودن از تونی گرنت .نیمهی تاریک وجود تاپیک دختر گرانبها و بانو آرتمیس عالی  هستند وخوندمشون. 
چ ربطی داره نباید بااحساسات تصمیم گرفت اونم ب این مهمی تاآخر عمر پس عقل چه حکمی داره 

شما ک این حرفو میزنید نمی‌دونید عشق چیع

وقتی عاشقی انقد حسن قوی و زیاده ک مغزت آکبند میشه خود ب خود و هرکاری میکنی ک ب اون برسی 

نکه بیاد خواستگاریت و تو ب فکر وضع مالیش باشی

این میشه وابستگی یا علاقه ساده 

[سردرگم؛در کالبدی خالی از عاطفه]