یکی رو چند ساله دوست دارم اما خودش نمیدونه الان منو از مادرم خاستگاری کرده خیلی اخلاقش خوبه خیییلی وضعیت مالیش عالی نیست ولی چند سال دیگه عالی میشه .تو خانواده ثروت مندی هستم بنظرتون برای ازدواج بهش فکر کنم یا پا رو دلم بزارم ؟ اونایی که عاشق یه نفر بودن ولی ازدواج نکردن ایا بعد از گذشت چند سال باز اون فرد تو دلشون موند.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
The fact of a person isn’t the same that the person shows, haply the fact is same that the person can’t show it, if you want to identify a person listen to his unsaid not said.
به خودت فرصت بده.اصلا ببین مادیات چقدر برات اولویته.برا من نبود الانم بحثامون مالی نیست.با خودت رو راست باش.به هرحال برا خیلیا پول مهمه برا خیلیا عشق.هیچکدومم نمیشه زیر سوال برد
نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍
تنها کسی بود که وقتی بزرگ شدم دلم نمیخواس باهاش ازدواج کنم
اصصصلاااا پشیمون نیستم
ولی میگی اخلاق خوبی داره
اخلاق تو زندگی خیلی مهمه؟
اگه کتاب خوب یا سایت خوب در مورد تربیت فرزند ، و روابط و شخصیت میدونی بهم معرفی کن . کتاب زنان زیرک . زن بودن از تونی گرنت .نیمهی تاریک وجود تاپیک دختر گرانبها و بانو آرتمیس عالی هستند وخوندمشون.