2777
2789
اره تجربیم اما ۱۵ سال پیش کنکور دادم

کتاباشون رو داری؟ باید اگه کنکور ۱۴۰۱ میخوای شرکت کنی دهم چاپ ۹۸ یازدهم چاپ ۹۹ دوازدهم ۱۴۰۰ بگیری کتابای زیست و شیمی و دینی شون رو حتما داری کتاب تست میگیری هم دقت کن داری چاپ چه سالی رو میگیری مهمه

ما از آنان که تسلایشان می دادیم غمگین تر بودیم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انجمن کنکور کجاست ؟چطور درارتباط باشم 

اینجاست👇🏻

https://forum.konkur.in/

سرچ هم کنین «انجمن کنکور»، میاد براتون

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...
عزیزم من ۹۱ به واسطه ی خواهرم خبر دارم کاملا

ایشونم مجددا شرکت کرده؟اخه خیلی سردرگمم نمیدونم کتاب از کجا گیر بیارم 

میتونم با کتابها ارتباط برقرار کنن؟

ایشونم مجددا شرکت کرده؟اخه خیلی سردرگمم نمیدونم کتاب از کجا گیر بیارم  میتونم با کتابها ارتباط ...

بله مجدد شرکت کرده بله میتونی فقط زیستش شاید برات مشکل ساز شه که اگه از الان شروع کنی و فیلم اموزشی ببینی راحت میشه برات

ریاضی خیلی مباحث حذف شده

ما از آنان که تسلایشان می دادیم غمگین تر بودیم ...
کتابهای درسی رو که میتونی به مغازه سفارش بدی برات بیارن مشکلی نیست

ممنونم 

من باید برم اگه اطلاعی دارید یا کم راهنمایی کنید البته ازمنظر خواهرتون چون ایشون میتونن شرایط بنده رو درک کنن ممنون میشم میام میخونم