2777
2789

ولی نههههههه تورو خدا من میخوام برای خودم ی سرویس برای عروسیم بخرم🥺🥺🥺🥺🥺

خدایا بخاطر تمام داد ها و نداده هات شکرت  خدایا دخترمو صحیح و سالم بزار بغلم و به‌امید اون روز ک دخترم بغلم باشه بیام بیوگرافی مو بخونم و بگم‌خدایا شکرت ک دخترمو صحیح و سالم گذاشتی بغلم 🤲🩷  تاریخ امروز 2\5\1402 تاریخ تولد دخترم 13\8\1402 خدا جونم‌خودت مواظب دخترکم‌ باش🤲🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاقبل ازانتخابات همین روند کاهش افزایش هس ولی بعداون بازگرون میشه

لررررررررری شااااااااد پلی کن🤪🤪🤪                                 https://uupload.ir/view/mohsen_nasry-kahah_shekal_0fvf.mp3                           

الان فقط موقع فروشه چون بعد انتخابات همه چی میاد پایین 

جون حانی راس میگی 😍🥺

خدایا بخاطر تمام داد ها و نداده هات شکرت  خدایا دخترمو صحیح و سالم بزار بغلم و به‌امید اون روز ک دخترم بغلم باشه بیام بیوگرافی مو بخونم و بگم‌خدایا شکرت ک دخترمو صحیح و سالم گذاشتی بغلم 🤲🩷  تاریخ امروز 2\5\1402 تاریخ تولد دخترم 13\8\1402 خدا جونم‌خودت مواظب دخترکم‌ باش🤲🌸
همین قیمتم تا آخر سال حسرت میشه عزیزم

مطمئنی؟ شما از قیمت طلا سر در میاری؟ 

آخه قصد خرید دارم ولی همش میگم صبر کنم شاید پایین‌تر بیاد

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
مطمئنی؟ شما از قیمت طلا سر در میاری؟  آخه قصد خرید دارم ولی همش میگم صبر کنم شاید پایین‌تر بیا ...

مطمئنم 

چرا فک میکنید ارزون میشه؟؟

چه سالی چه تاریخی تو این مملکت یه چیزی که گرون بود،ارزون شده؟؟

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....