2777
2789
اینقدر تعجب داره براتون این کلمه؟ خانم هایی که کمی از موهاشون بیرونه نیمه حجابن کاملا بی حجاب نشدن� ...

عع😐😂خداوکیلی اولین بار بود می‌شنیدم 😑والا نظر خاصی ندارم فقط اینکه به نظرم حجاب هرکسی به خودش مربوطه منم بین نیمه حجاب و بی حجابم 🙄😬قبلا البته با حجاب بودم الان متوسطم از دید خودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب به نظرتون برای ترغیب و تشویق به حجاب باید چیکار کنیم

دیگرانو ترغیب کنیم؟ 

والا چی بگم... 

ما وظیفه مون اینه بهشون بگیم چه گناه بزرگیه، و اثراتش خیلی بده و حق الناسه. 

اینکه شما یه خانوم باحجاب و با اخلاق باشی خودش خوبه و اثر گذاره

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
عع😐😂خداوکیلی اولین بار بود می‌شنیدم 😑والا نظر خاصی ندارم فقط اینکه به نظرم حجاب هرکسی به خودش مرب ...

اگه اشکالی نداره میشه بپرسم چطور باحجاب بودن رو کنار گذاشتی و این حجاب فعلی رو انتخاب کردی؟؟

حرف ارجمند رو قبول دارم ، دیگه وقتی قانون اینه باید رعایت کرد ، اگه هم نمیتونه ، صداو سیما نیااد .، شبکه های خانگی که هستش . ولی اون قسمتی که سعیدی گفت چرا با حجابا بچه مثبتن  ولی نقش های منفی لباسای جلف میپوشن رو موافقم .من خودم حجاب رو قبول دارم ولی همه بی حجابا که آدمای بدی نیستن نباید نقش منفی بدن .

زرشک پلو نیستید. نمی‌توان برایتان مرغ
حرف ارجمند رو قبول دارم ، دیگه وقتی قانون اینه باید رعایت کرد ، اگه هم نمیتونه ، صداو سیما نیااد .، ...

منم موافقم هر بی حجابی ادم بدی نیست 

اما کلام و دستور خدا درباره حجاب چیه؟

اگه اشکالی نداره میشه بپرسم چطور باحجاب بودن رو کنار گذاشتی و این حجاب فعلی رو انتخاب کردی؟؟

نه عزیزم چه اشکالی داره، من از دوازده سالگی تا هیجده سالگیم چادر پوشیدم و نود و نه درصد مواقع با چادر بودم اما از ی جایی به بعد دیدم چادرم انگار برام سنگینی میکنه و همش تو هوای گرم و اینا مجبور میشدم با خودم بکشمش تا اینکه من دیدم لباسم که مناسبه پس بزارمش کنار اوایل خجالت میکشیدم اما بعدا عادت کردم و البته با چادرم من مانتو و لباسامو ست میکردم و آرایش داشتم الانم تقریبا همونم ولی بی چادر ولی خب موهام بیرونه نه همش ولی بیرونه جلو سرم و تیپم نه خیلی بازه نه خیلی بسته و ی وقتا تیپ اسپرت میپوشم ی وقتا مجلسی ی وقتا ساده بستگی به دل خودم و اون موقعیت داره و اینکه سعی کردم حدودو رعایت کنم و تو بحث حجاب به تمام نظرا احترام بذارم  

منم موافقم هر بی حجابی ادم بدی نیست  اما کلام و دستور خدا درباره حجاب چیه؟

بله قبول دارم حرفتونو ، منم خودم خیلیی باحجاب نیستم متوسطم . 

بعضیا قبول ندارن ،دیگه قانون کشور و اسلام اینه باید رعایت کنن.

یا من یادمه یه زمانی هرکی نقشش منفی بود اسمش ایرانی بود اونیکه مثبت بود اسمش عربی . 

زرشک پلو نیستید. نمی‌توان برایتان مرغ
نه عزیزم چه اشکالی داره، من از دوازده سالگی تا هیجده سالگیم چادر پوشیدم و نود و نه درصد مواقع با چاد ...

عزیززززم

با احترام به انتخابتون اما هیچ مقام بالایی بدون سختی بدست نمیاد و شاید اجر یک بانو به تحمل سختی حجاب توی گرما و سرما و هر موقعیتی باشه

همین که کاری نکنین کافیه چون همین بی حجابی ها همش از امر و نهی های بیجا دراومده

عزیزم منظورم امر و نهی نبود اما خب این قانون ما ادم هاست که همیشه دنبال مقصر بگردیم

بهتر بود بجای گفتن هیچ کاری نکنین میگفتین با دانش و اگاهی و کلام صحیح کاری بکنید🌷

بله قبول دارم حرفتونو ، منم خودم خیلیی باحجاب نیستم متوسطم .  بعضیا قبول ندارن ،دیگه قانون کشو ...

این بخاطر تبلیغ اشتباه صدا و سیماست

اما خب معمولا خانواده های مذهبی اسم ائمه اطهار رو انتخاب میکنن و این مربوط به عربی بودنش نیست، مربوط به شخصیت های برتر و بزرگی هست که ما الگوی خودمون قرار میدیم

عزیززززم با احترام به انتخابتون اما هیچ مقام بالایی بدون سختی بدست نمیاد و شاید اجر یک بانو به تحمل ...

عزیزم آخه فقط گرما و اینا نبوده که، نمیدونم حس میکنم خودتونم دلیل اصلیشو بدونین اما میگم اگه نمیدونین ی سری آدم تو کشور ما هستن که خودشونو الگو معرفی کردن این آدما به ما گفتن اگه میخواین بهشت برین چادر بپوشین، نماز بخونین شراب نخورین و.... و این آدما دقیقا برعکس اعمال خودشون رفتار کردن، اختلاس کردن، رفتن اون ور آب لخت شدن، شراب خوردن و بقیه چیزا این وسط چی موند جز بی اعتقادی مردم نسبت به خدا و اون دنیا شد جز این شد که ی سریا که تعدادشون زیاده حتی شده واسه ی ثایه به وجود خدا شک کردن، شاید الان بگین قرآن گفته، من قبلش تو قرآن خوندم اما متاسفانه چیزی که با گفتن درباره حجاب پیدا نکردم و تنها آیه ای که خیلی پیدا میشه تو آیات قرآن حق الناس که همون ی سری خیلی این کارو بلدن، من متاسفانه با دیدن ی سری چیزا اعتقاداتم سست شد اما نه اینکه کامل از بین بره نه نمازمو سعی میکنم بخونم و سعی کردم به جای اینکه از خدا بترسم و به خاطر عذاب جهنمش چادر سر کنم سعی کنم دوست باشم با خدای مهربونم و اون جور که عقلم میگه و دلم تایید میکنه عمل کنم، خدایی که هست و ما می‌شناسیم صاحب تمام کهکشاناس صاحب دنیاس، پروردگار تک تک موجودات از تک سلولیا تا ما آدماس و به قول خودش مهربان ترین مهربانانه، اصن خود خدا میگه به نام پروردگار بخشنده و مهربان، من با عقلم جور درنمیاد همچین خدایی با این عظمت و مهربانی منو به خاطر چهارتا تار مو به چیزی آویزون کنه و آتیشم بزنه البته کسی از اون دنیا مطلع نیست اما این نظر منه و به نظرم نظر هرکسی عین خودش محترمه 🙂❤️

عزیزم منظورم امر و نهی نبود اما خب این قانون ما ادم هاست که همیشه دنبال مقصر بگردیم بهتر بود بجای گ ...

عزیزم مردم انقدر زخمی هستن که شمااگر هم با کلام صحیح بخواین حرفی بزنین مطمئن باشین تو یه کلام بهتون میگن (به شما مربوط نیست)

پس بنظرم شما بهترین کاری که میتونین بکنین اینه که کاری به کار مردم نداشته باشین تو این جامعه ی اشفته و زخمی تا بی احارامی نبینین❤

😍😍😍