2777
2789
عنوان

اخرین شب اقامت توی خونه پدرتون چه حسی داشتید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 72 پست

بدترین حال دنیا

حال آدمی که داره از بهشت رونده میشه

الانم حاضرم همه چیزمو بدم زمان به عقب برگرده و هرگز ازدواج نکنم

تا روز مرگم کنار بابا مامانم بمونم

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"

کاش شب آخرم من هم بشه بعد 5سال عقد عروسی کنم بگم امشب آخرین شبه. میشه صلوات بفرستید 

وزن اول 80وزن حال 67وزن هدف 60 خدای روزی میشه منم تو خونه خودم باشم چایی بخورم بگم خدای شکرت   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی .استرس فکر و خیال 

خوب بود انگار تو اسمون بودم😬

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤

حس بی کسی حس تنهایی حس خیلی بد

استرس دلشوره ناراحتی پژمردگی 

حس بی آبرو شدن حس بی کس شدن جلو مردم

هرچی حس بد بود داشتم

تازه همون شبم دعوا بود تو خونمون و تا 2 شب دعوا بود. من با دعوا و گریه و ناراحتی خوابیدم. هی خدا

فقط وارد کاربریم شدم ک بگم چقدر دلم یهووو گرفت با این تاپیک 

بغض کردم 

یهو دلم تنگ شد برا یکسال پیش

اون شب یادم میاد هم استرس داشتم هم خوشحال بودم هم ناراحت بودم ... یادش بخیر

الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌺
دلتنگی واسه دوری از خونه پدری استرس واسه عروسی ولی خب ارزش نداشت عروسی ک شکر خدا نسبتا خوب گذشت&nb ...

عزیززززم😁

به خودت کمی اهمیت بده...  وگرنه لابه لای زندگی از بین می‌روی و هیچ کس هم نمیفهمد ...
فقط وارد کاربریم شدم ک بگم چقدر دلم یهووو گرفت با این تاپیک  بغض کردم  یهو دلم تنگ شد بر ...

ای جانم عزیز، ببخشید اگه ناراحتت کردم 

به خودت کمی اهمیت بده...  وگرنه لابه لای زندگی از بین می‌روی و هیچ کس هم نمیفهمد ...
من که از بس استرس عروسی داشتم یادم نیست دقیق اما واقعا دلگیره، یادمه داداشم میگفت وقتی رفتی تا چهار ...

ای خدا چه احساسی

خونه مشترکتون با همسرتون***

خووشحال بودم ک دارم از جهنم نجات پیدا میکنم اکثرا گریه میکنن ولی من گریه نکردم حتی وقتی مامان و بابام گریه کردن 

لطفا دعا کنین قلب نی نیم سالم باشه