2777
2789

مگه چه گناهی داشتند؟؟؟؟

خدا به داد دل پدر و مادهاشون برسه😔😔😕

چه خوبه که ما مرد میدان داشتیم و این روزها رو ندیدیم

وگرنه هدف اصلی داعش و... ما هستیم

که مردان میدانمون خودشون رو بلا گردون مردم و کشور کردند

با اینکه خیییلی قدرناشناسی و ناسپاسی دیدند

کااااش قدر بدونیم

کاااش میدانمون رو تضعیف نکنند

کاش من بجای یکیشون بودم

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍

طفل معصوم ها  عاقبت بخیر شدن

خدا به دل خانواده هاشون صبر و تحمل بده  واقعا

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره  خیلی  سخته  خیلی  دل  ام  به  درد  اومد ...

مرد  میدون  فقط  مختص  به  داعش  نیست  و این  چند  سال  اخیر نیست  ..دوران  جنگ ۸ ساله   هم  ما  کم  مرد  میدون  نداشتیم  جدای  از  دین  و  مذهب  ..شرف  داشتند  و  وطن  براشون  مهم  بود  و هست 

وای جیگر آدم آتیش میگیره. خدا رو صد هزار مرتبه شکر واسه امنیتمون.  خدا ظهور امام زمان عزیزمون رو برسونه تا مظلوم ها رو از دست ظالمهانجات بدن و دیگه هیچ وقت اتفاقات اینجوری نیفته. خدا لعنت کنه قاتلشون رو، الهی که تاوان این خونهای ریخته شده رو با نابودیشون هرچه زودتر پس بدن.

چقد ناراحت شدم خدا لعنتشون کنه وحشیا 😢😢ترسم اینه یه روزی پاشون به اینجاهم برسه😔این حسه هست همیشه ...

اگه بگذریم به اسم دیپلماسی میدانمون رو تضعیف کنند همین هم میشه

کاش بدونیم دیپلماسی بدون میدان و موشک ذره ای ارزش نداره و کسی براش تره خرد نمی کنه

الان اون خانواده ها آرزوشون این بود به جای صدها دیپلمات یک مرد میدان داشتند

می بینم خیلی دارند عکس احمدشاه مسعود رو به اشتراک می گذارند

خدا به دلشون صبر بده

حال ما که اینه

حال اونا چیه؟؟؟؟😢😢😔😔😔