2777
2789

سلام راستش من می‌خوام تو این سه چهار سال آینده مهاجرت کنم می خوام یواش یواش استارت بزنم ک شرایطش رو آماده کنم اما مشکلی که هست آدم بشدت وابسته ای هستم ینی ی طوری که به من بگن برو فلان میدان مثلا سی هزار پنیر پیتزا بخر نمی تونم ینی نمی دونم چرا ها ولی مثلا میگم کیلویی  از ۷۰تومن بده  همین روم بشه اینو بگم یا اینکه موقع قیمت کردن اینها خیلی سخت میتونم بگم نپسندیدم ینی دوست ندارم حسشو نمی دونمم چرا 

مثلا خود کار های زیر رو دارم برای کاهش این وابستگی میکنم مثلا می‌خوام یواش یواش خودم یکم خرید های خونه رو انجام بدم گواهینامه بگیرم و رانندگی یاد بگیرم و آشپزی یاد بگیرم ک اگه کسی برام غذا نپخت از گشنگی نمیرم و اینها شما چ پیشنهاداتی دارین خواهرانه کمک کنید من قلم و یادداشت دستمه پیشاپیش ممنونم❤️🌹😍

ستاد مبارزه با عقاید کهنه😐❌

سلام

سعی کن خودت رو در شرایط تنهایی قرار بدی و اون روزها مجاب بشی کارهای روزمره منجمله لباس شستن غذا درست کردن تنهایی حموم رفتن و مدیریت خونه رو تو دست بگیری

رو اعتماد بنفست بیشتر از همه کار کن

اگر دیدی برای حل مشکلم صلوات بفرست❤
سلام سعی کن خودت رو در شرایط تنهایی قرار بدی و اون روزها مجاب بشی کارهای روزمره منجمله لباس شستن غذ ...

ممنونم عزیزم 👍👍👍ولی تنهایی حموم کردن رودیگه  بلدم 🤣🥺🤣

ستاد مبارزه با عقاید کهنه😐❌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.