2777
2789
عنوان

قهرتون با همسرتون چه جوریه؟

213 بازدید | 18 پست

دوستان وقتی قهر میکنید چیکار میکنید؟ 

من چون بچه کوچیک دارم نمیتونم تو خودم برم و یه گوشه کز کنم. 

دیگه تصمیم گرفتم فقط زیاد طرف صحبتم نباشه و نگاهمو ازش بگیرم 

روزای عادی خیلی براش از کارای جالب بچه ها پیام میفرستم ولی دیگه پیام نمیفرستم. 

خیلی سختمه که موقع دلخوری نمیتونم برم یه گوشه برا خودم بشینم و بخاطر بچه ها نباید بزارم جو خونه سمی بشه. 

چرا مردا انقده بدن؟ 😞😞😞

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودمو چ و س میکنم اونم منت کشی میکنه تموم میشه

😂😂😂😂😂😂

خدا خیرت بده چقدر خندیدم

وقتی بچه داری نمیشه انقده میپرن به دست و پای ادم

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

قهر نمیکنیم اصن ولی ازش ناراحت باشم زیاد محلش نمیزارم کارایی که دوس نداره از لج بعضی وقتا انجام میدم خیلی عادی برخورد میکنم و چون زیادی شلوغ و پر انرژیم وقتی ناراحت باشم خودش سریع میفهمه هر طور شده از دلم در میاره 

دختری از جنس غم اما ظاهری شاد :)                     خدایا زمینت دیگر بوی انسانیت نمیدهد یک تکه آسمان کلنگی چند؟                                                               تیکر تولدمه🙃

من باهاش سرسنگینم ،البته اونم بدتر از من

در نهایت بعد از چند روز،من پا پیش میذارم و میگم بیا صحبت کنیم

ک گاهی آشتی و صلح و صفا نتیجش میشه

گاهی هم همون اول با شکست مواجه میشه

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

من قبلنا میومد قیافه میگرفت خندم بگیره حل بشه بره ولی الان خودشو بیشتر میگیره

شوهر من خوبه خواهر شوهرام نکبتن

امان از دخالت اطرافیان