2777
2789

وایسا بشمارم😂😂

شوهرم پنجمی و اخریه😂😂😂

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلع دلستر ک نیس واسع همع کف کنع  چند بار !!!! دلی ک دل باشه یبار عشق واقعی رو تجربع ...

آره میدونم ولی بعضیا میگن عشق چند بار میشه تجربه کرد عشق بعدی پخته تر و این حرفا من خودم نتونستم میخوام بدونم بقیه چطورین

تا حالا فک کنم واقعی فقط یک بار 

بعد از ۷ سال هنوزم اون آدمو میبینم تعادل همه چیزمو از دست میدم 

تمام بدنم شروع میکنه لرزیدن حتی نمیتونم تو چشماش نگاه کنم 

اسمشم میاد ضربان میره رو هزار 

دقیقا امروز همین اتفاق افتاد 

اون دومیش فقط یه وابستگی پوچ بود

گَر نباشد رنگِ رویا به چه دِل باید سَپُرد :)؟!

۳بار..اولی خنگ بودمو بچه..الان فکرمیکنم بی تفاوتم واقعا بهش..

دومیو خیلی میخاسم و منومیخاس قسمت نشدیم.. الان بهش دیگ فکرنمیکنم .چن ساله

سومیم همسرم ک دوسش دارم

لحظات را میگذرانیم تا به خوشبختی برسیم...افسوس خوشبختی همان لحظاتی بود که گذشت

من به شخص می تونم بگم هیچ وقت عشق واقعی نبوده واسم

الکی الکی کراش زدم

ولی وقتی شخصیتشون رو شناختم دیگه برام جذابیتی نداشتن 

به خاطر همین نمی دونم عشق واقعی چیه

و فقط یه بار از سر ضعیف بود وابستگی رو تجربه کردم

آره میدونم ولی بعضیا میگن عشق چند بار میشه تجربه کرد عشق بعدی پخته تر و این حرفا من خودم نتونستم میخ ...

ن این چیزا چرتع 

من یبار تو کل عمرم عاشق شدم بعید میدونم بعد اون بتونم حتی کسی رو دوس داشته باشم چ برسه  ب اینکه عاشقش بشم 

من به شخص می تونم بگم هیچ وقت عشق واقعی نبوده واسم الکی الکی کراش زدم ولی وقتی شخصیتشون رو شناختم ...

عشق اون حسی هست که طرف رو با ضعف ها و بدی هاش هم دوست داری

شما چند سالتونه؟

ن این چیزا چرتع  من یبار تو کل عمرم عاشق شدم بعید میدونم بعد اون بتونم حتی کسی رو دوس داشته با ...

میدونم خودم تجربه اش کردم جوونیم گذشت با غم و تنهایی هیشکی رو به زندگیم نتونستم راه بدم