2777
2789
عنوان

چرا حسی به بچم ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 30 پست
اسی خیلی ازمادرشوهرت ترسیدم من جای جاریت بودم میزدم لهش میکردم روانی

از افتخارات مادرشوهرم اینه که هردوتا جاریمو زده من ولی دوبار باش دهن به دهن کردم چشم دیدنمو نداره اخرا دیگ جواب سلامم نمیداد همش با خودم میگم این زندگی حقم نبود 

از افتخارات مادرشوهرم اینه که هردوتا جاریمو زده من ولی دوبار باش دهن به دهن کردم چشم دیدنمو نداره اخ ...

بهترگلم باهاش رابطه نداشته باشی بهتره الان هم طبیعی بعداززایمان بعضی هاافسردگی میگرن برو دکترگلم ب خودت هم انرژی منفی نده ب خودت تلقین نکن که بچه ات ودوست نداری .دوسش داری خیلی هم داری قربونت برم توروخدااینجوری نگو نی نی نازت بهت احتیاج داره

سلامتی وظهورامام زمان صلوات بفرستین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الله.اکبر#  

چـادر من!!! ❤️❤️تــو بــامـن بـزرگ شدی!🙆‍♀️درتـمام لحظات زندگی ام همرام بـودیـ  با من زیر باران ☔🌧️🌀ماندی و خیس شدی  با من قد کشیدی تغییر کردی با من زیر افتاب گرمت شد.. .من یک محجبه ام برایم از سختی هایش بهانه بیاور!😶ولی بدان حرفایت روی من اثر ندارد🙃من در این دنیا باحجاب بودنم را باهیچ چیز عوض نمی کنم😊😍❤️شاید از نظر بعضی ها زیبا نباشد 🤪ولی تمامم را به رخ هرکس و ناکسی نمی کشم 😎 "حجاب" مهر عنایت حق بر قامت فرشتگان زمین است ❤️🧡💛💚💙💙💜  تاریخ هیچوقت فراموش نمیکنه اون روزه روبه روی ضریح  امام رضا علیه السلام چادر سفید رو سرمنو قرآن بدست تو که از استرس یه آیه رو ده بار میخوندی ومنی که چشم دوخته بودم به گلای چادرو زبونم بند اومده بود. بلافاصله بعد گغتن بله بتو دستمو گرفتی و در گوشم گفتی.((تا اخر لحظه ای عمرت مال خودمی.... ومال خودم.. بعد از گذشتن این همه روزو ساعت این جمله ی تو هرشب میاد تو ذهنمو و گوشم  انگار تازس و همین الان گفتی چون هیجوقت کم نزاشتی و نزدی زیز حرفت...  من حاضرم بمیرم ولی یه روز بدون تو نمونم  زندگی بدون تو مثل مردن از عطش و خورذن آب و سیر نشدنه... 💔خداایا هیچ کاری و.. هیچ کاری نمیتونه شکر گزاری منو بابت نعمتات نشون بعده پس خودت یجور حساب کن مهربونم💜❤️💔

عزیزم خیلی داری اشتباه میکنی قدر بچت رو بدون بخدا من در ب در دنبال بچم شب روز کارم گریس ب دنیا بیاد یاد این روزا بیفتی ایقد از خودت بدت میاد با این حرفا ک از مادر شوهرت زدی خیلی مراقب نی نیت باش 

بعدم مگه شوهرت مرد خوبی نیست؟

😐 به خودت بیا چه غلطی کردی یه بچه رو اوردی تو اون خانواده 

اگر ت نتونی کنار بچت باشی به پدرش اعتباری هست؟ به خانوادش اعتباری هست؟ اصلا فکر کردی به این چیزا؟ فک نکردی یسال دیگه اگر ی بلایی سر ت اومد تکلیف اون بچه چیه 

کاش رحمتونو کنترل میکردید شمایی که شرایط ندارید

میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده
عزیزم خیلی داری اشتباه میکنی قدر بچت رو بدون بخدا من در ب در دنبال بچم شب روز کارم گریس ب دنیا بیاد ...

ایشالله هرچی زودتر به آرزوت برسی عزیزم

بدیه اصلی از شوهرمه که بعد بارداریم بدیاش چندین و چند برابر شد 

مرسی فدات 😘 بعد عزیزم بدی شوهرت چیه ؟ 

بیش تر از چیزیکه بقیه فکرکنن دهن بین مادرشه ینی اگه کوچیکترین چیزی بینمون بشه باید به مادرپدرش بگه حتی تو خونه ی بار از دستم شیشه مربا شکست بعدش مادرشوهرم به روم اورد که چیکارش کردی اخر.متاسفانع با مادرشو جاریام همسایه دیوار به دیواریم بابام وضع مالیش خوبه حتی گفت ی خونه میدم زندگی کنین قبول نکرد .تو هرچیزی باید حرف حرفش باشه اگ گفت بریم مهمونی یا بازار به هردلیلی من اون لحظه نتونم خودش باید بره که فکر نکنه پیش من کم اورده همش ممیگه تو باید مطیعم باشی ولی واقعا دیگ حس میکنم توان تحمل ندارم 

بخدا راست میگم جاریم ۴ سال پیش بچه سومشو باردار شد مادرشوهرم رفته بود براشون ی زن و شوهردکتر پیدا کر ...

مثل من کلا فکر میکردم طلاق با بچه بهتر چون دوست داشتم مادر بشم و دیگه هم نمی‌خواستم ازدواج کنم ولی الان میبینم همین بچه نمیزاره جدا بشم دلم براش میسوزه

بیش تر از چیزیکه بقیه فکرکنن دهن بین مادرشه ینی اگه کوچیکترین چیزی بینمون بشه باید به مادرپدرش بگه ح ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم نمیتونی بری پیش مشاور؟

چرا تو این شرایط باردار شدی؟

مثل من کلا فکر میکردم طلاق با بچه بهتر چون دوست داشتم مادر بشم و دیگه هم نمی‌خواستم ازدواج کنم ولی ا ...

دقیقا اون موقع مامانم خواهش میکرد جداشم میگفتم بزار با بچم جدا میشم دیگ بچه هم دارم هیچی نمیخوام