2777
2789

سلام. بچه ها شوهرم کرونا گرفته متخصص ریه رفته شنبه، بهش سه تا دگزا داده، بع فاموویپیر هم داده با دو تا داروی دیگه. شما همچین درمانی گرفتین؟ همون موقع که شروع کردین دگزا زدن داروهاتونم خوردین؟ یا دگزاها رو همه رو زدین بعد داروهاتونو شروع کردین؟ خیلی واجبه به دکتر دسترسی نداریم. اگه میدونین بگین لطفا" 😔

آینده حتما" زیباست.🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاله ی من کرونا گرفت ولی هیچیش نشد 

بعدش میگن دگزا خوب نیستا😐🔪

و اینکه وقتی سرما میخوریم دکتر همون. موقع آمپولو میزنن تا زود خوب شیم ولی کرونا رو نمیدونم

همه یکی تایپک عکس تگشون میکنه یکیم نداریم مارو تگ کنه😕هعی لوله گاز😐🔪
زدیم همون اولش .بعد روز هفتم دوباره زدیم

چند درصد ریه درگیر داشتین؟ مشکل تنفسی داشتین؟ همراهش ویتامین و اینا هم خوردین؟ به شوهر من سه تا تو سه روز پشت سر هم گفته بود بزن. 

آینده حتما" زیباست.🥰
خاله ی من کرونا گرفت ولی هیچیش نشد  بعدش میگن دگزا خوب نیستا😐🔪 و اینکه وقتی سرما میخوریم دک ...

دگزا خوب نیس ولی کرونا شدید باشه مجبوری دگزا میزنن تا طرف  زنده بمونه

حتما از یه دکتر دیگه برین بپرسین.

برای درمان کرونا داروی امام کاظم هشت هزاره سه روز پشت سرهم بخوره خیلی خوبه و دمکرده کندر خوراکی توی یه لیوان ریه رو پاکسازی میکنه

من‌ امروز رفتم دکتر گفت علائم طوری نیس که بشه گفت ریه درگیره

بهم ویتامین داد

قرص معده

قرص ناپروکسین

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖