2777
2789
عنوان

بچه ها ترو خدا بیابد اگه کرونا داشتید خیلی واجبه 😰

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 52 پست
حتما از یه دکتر دیگه برین بپرسین.  برای درمان کرونا داروی امام کاظم هشت هزاره سه روز پشت سرهم ...

دم کرده ی کندر هم دارم براش درست می کنم‌. مرسی عزیزم. دکتر دیگه هیچی نگفت گفت هر چی دکترت گفته احمق. 😒

دعا کن براش 😘

آینده حتما" زیباست.🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من‌ امروز رفتم دکتر گفت علائم طوری نیس که بشه گفت ریه درگیره بهم ویتامین داد قرص معده قرص ناپروکس ...

داروی امام کاظم هشت هزاره از عطاری معتبر بخر استفاده کن و دمکرده کندر خوراکی توی یه لیوان اب داغ ریه رو پاکسازی میکنه و بویایی رو برمبگردونه

من‌ امروز رفتم دکتر گفت علائم طوری نیس که بشه گفت ریه درگیره بهم ویتامین داد قرص معده قرص ناپروکس ...

علایمت چیه؟ شوهر منم تنگی نفس و سرفه نداشت خودمون به زور کفتیم اسکن نوشت. وگرنه علایم تنفسی نداشت. ایشاله شما مشکلی نباشه ولی بازم چک کنی بد نیست. 

آینده حتما" زیباست.🥰
دم کرده ی کندر هم دارم براش درست می کنم‌. مرسی عزیزم. دکتر دیگه هیچی نگفت گفت هر چی دکترت گفته احمق. ...

چه دکتر بی مسئولیتی😔 انشالله که زود خوب بشه داروی امام کاظم خیلی توی اینستا استفاده کردن وزارت بهداشتم تایید کرده انشالله که زودتر حالش بهبود پیدا کنه .دمکرده پونه و آویشن و گل مریم هم خیلی خوبه

چه دکتر بی مسئولیتی😔 انشالله که زود خوب بشه داروی امام کاظم خیلی توی اینستا استفاده کردن وزارت بهدا ...

اره واقعا" بیشعور. فقط پشت همو داشته باشن 😐

مرسی عزیزم دم کرده گل ختمی و اویشن شیرازی و کندر فعلا" مصرف میکنه. فدات بشم. مرسی سلامت باشی 😘😘

آینده حتما" زیباست.🥰
چند درصد ریه درگیر داشتین؟ مشکل تنفسی داشتین؟ همراهش ویتامین و اینا هم خوردین؟ به شوهر من سه تا تو س ...

مال من چهل درصد .

مشکل تنگی نفس الانم دارم 

الان یکماه نشده هنوز از روز ۲۷ روز گذشته 

بله ویتامین هم دادن 

آرامشی دارم که طوفان‌ را بغل کردم
داروی امام کاظم هشت هزاره از عطاری معتبر بخر استفاده کن و دمکرده کندر خوراکی توی یه لیوان اب داغ ریه ...

ممنونم

فعلا بویایی و ریه اوکیه

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖
میگم واسه کسی که سرفه و تنگی نفس نداره تست سی تی اسکن و قفسه سینه لازمه 

واسه من ننوشتن، گفت اصلا لازم نیس

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖
داروهاش چی بود؟ تو این مدت که دگزا میزد اونا رو هم میخورد؟ 

ویتامینها و دگزا و فایپریویر و فاموتیدین و چندتا قرص دیگه برای خودم 

بچه هام یک هفته ای خوب شدن به ریه هاشون نرسیده خدارو شکر

آرامشی دارم که طوفان‌ را بغل کردم