سلام. بچه ها شوهرم کرونا گرفته متخصص ریه رفته شنبه، بهش سه تا دگزا داده، بع فاموویپیر هم داده با دو تا داروی دیگه. شما همچین درمانی گرفتین؟ همون موقع که شروع کردین دگزا زدن داروهاتونم خوردین؟ یا دگزاها رو همه رو زدین بعد داروهاتونو شروع کردین؟ خیلی واجبه به دکتر دسترسی نداریم. اگه میدونین بگین لطفا" 😔
دم کرده ی کندر هم دارم براش درست می کنم. مرسی عزیزم. دکتر دیگه هیچی نگفت گفت هر چی دکترت گفته احمق. ...
چه دکتر بی مسئولیتی😔 انشالله که زود خوب بشه داروی امام کاظم خیلی توی اینستا استفاده کردن وزارت بهداشتم تایید کرده انشالله که زودتر حالش بهبود پیدا کنه .دمکرده پونه و آویشن و گل مریم هم خیلی خوبه
داروی امام کاظم هشت هزاره از عطاری معتبر بخر استفاده کن و دمکرده کندر خوراکی توی یه لیوان اب داغ ریه ...
ممنونم
فعلا بویایی و ریه اوکیه
خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد،اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖
میگم واسه کسی که سرفه و تنگی نفس نداره تست سی تی اسکن و قفسه سینه لازمه
واسه من ننوشتن، گفت اصلا لازم نیس
خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد،اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖