mrmry مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 2792 عنوان تورو خدا بگین چیکارکنم 224 بازدید | 42 پست خونمون سوسک المانی داره قهوه ای .همه چی زدم از خونه همسایه امده اینجا تخم گذاشته کامن پودر بکش بکش نمیمیرن امحا زدم ولی میگن تقلبیه اصلم پیدا نکردیم 😭😭😭😭😭😭 1400/02/20 | 20:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ناناااااااااااا عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 511 وااااای نگو که دلم خونهههه .خونه مام پر شده اصلنم ازبین نمیره همه چیم امتحان کردم حتا تو وسیله برقیامم تخم وبچه گذاشتن😣😣😣 دخملم وشوهرم بهانه زندگیمن.شوهرعزیزتر از جانم مرسی که انقد خوبی فرشته من😍😍😍
mrmry مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 2792 وااااای نگو که دلم خونهههه .خونه مام پر شده اصلنم ازبین نمیره همه چیم امتحان کردم حتا تو وسیله برقیا ... اره نمیدونم دیگه چیکار کنم از خونه فراریم
ناناااااااااااا عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 511 منظور از سوسک آلمانی ازین سوسکای ریز قهویه ایه به اونا میگن آلمانی😐 دخملم وشوهرم بهانه زندگیمن.شوهرعزیزتر از جانم مرسی که انقد خوبی فرشته من😍😍😍
ناناااااااااااا عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 511 اره نمیدونم دیگه چیکار کنم از خونه فراریم منم بخدا خسته شدم دیگه هرهفته دارم خونه تکونی میکنم کل کابینتارو میریزم بیرون میشورم روتموم ظرف وظروفام تخم ودست وپا وسوسک مرده وبچه وایناس .😭😭😭 دخملم وشوهرم بهانه زندگیمن.شوهرعزیزتر از جانم مرسی که انقد خوبی فرشته من😍😍😍
mrmry مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 2792 منظور از سوسک آلمانی ازین سوسکای ریز قهویه ایه به اونا میگن آلمانی😐 اره قهوه این خیلی خیلی سخت میمیرن هر۱۵روز تخم میزارن
ناناااااااااااا عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 511 اره قهوه این خیلی خیلی سخت میمیرن هر۱۵روز تخم میزارن از هر تخمشون سی چهل تا بچه میاد دخملم وشوهرم بهانه زندگیمن.شوهرعزیزتر از جانم مرسی که انقد خوبی فرشته من😍😍😍
mrmry مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 2792 منم بخدا خسته شدم دیگه هرهفته دارم خونه تکونی میکنم کل کابینتارو میریزم بیرون میشورم روتموم ظرف وظرو ... من چندشم میشه رو ی چیزی میبینم دیگه اون وسایل نمیتونم استفاده کنم دست بزنم امحا زدی شما
ناناااااااااااا عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 511 من چندشم میشه رو ی چیزی میبینم دیگه اون وسایل نمیتونم استفاده کنم دست بزنم امحا زدی شما آره بابا فایده نداره که همه چی رو امتحان کردم هرشب آشغالارو میزاریم بیرون سینکم برق میندازم ظرف نشسته ام نمیزارم اصلا بمونه.تموم سم وخمیر وپودر وهمه چی روهم امتحان کردم دخملم وشوهرم بهانه زندگیمن.شوهرعزیزتر از جانم مرسی که انقد خوبی فرشته من😍😍😍
mrmry مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 2792 آره بابا فایده نداره که همه چی رو امتحان کردم هرشب آشغالارو میزاریم بیرون سینکم برق میندازم ظرف نشست ...
mrmry مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 2792 آره بابا فایده نداره که همه چی رو امتحان کردم هرشب آشغالارو میزاریم بیرون سینکم برق میندازم ظرف نشست ...
تیداوایلدا عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 7540 حالا اون چجو.ری از المان اومده با مرواز فرس کلاس وقتی میگم خواهرام منظورم جاریمو خواهرشوهرم هستن.من تک فرزندم