2777
2789
عنوان

تورو خدا بگین چیکارکنم

224 بازدید | 42 پست

خونمون سوسک المانی داره قهوه ای .همه چی زدم از خونه همسایه امده اینجا تخم گذاشته کامن پودر بکش بکش نمیمیرن امحا زدم ولی میگن تقلبیه اصلم پیدا نکردیم 😭😭😭😭😭😭

وااااای نگو که دلم خونهههه .خونه مام پر شده اصلنم ازبین نمیره همه چیم امتحان کردم حتا تو وسیله برقیامم تخم وبچه گذاشتن😣😣😣

دخملم وشوهرم بهانه زندگیمن.شوهرعزیزتر از جانم مرسی که انقد خوبی فرشته من😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره نمیدونم دیگه چیکار کنم از خونه فراریم

منم بخدا خسته شدم دیگه هرهفته دارم خونه تکونی میکنم کل کابینتارو میریزم بیرون میشورم روتموم ظرف وظروفام تخم ودست وپا وسوسک مرده وبچه وایناس .😭😭😭

منم بخدا خسته شدم دیگه هرهفته دارم خونه تکونی میکنم کل کابینتارو میریزم بیرون میشورم روتموم ظرف وظرو ...

من چندشم میشه رو ی چیزی میبینم دیگه اون وسایل نمیتونم استفاده کنم دست بزنم امحا زدی شما 

من چندشم میشه رو ی چیزی میبینم دیگه اون وسایل نمیتونم استفاده کنم دست بزنم امحا زدی شما 

آره بابا فایده نداره که همه چی رو امتحان کردم هرشب آشغالارو میزاریم بیرون سینکم برق میندازم ظرف نشسته ام نمیزارم اصلا بمونه.تموم سم وخمیر وپودر وهمه چی روهم امتحان کردم