2777
2789
عنوان

توروخدابیایید سی تی اسکن ریه

207 بازدید | 15 پست

خواهشا هرکی سردرمیاره جواب بده جوابای الکی ندید نگران بشم

این سفیدیا چیه دور ریه ام کروناس؟؟

کلا ریه هام مشکلی داره یانه؟

همه زندگیم دخترم و پسرم هستن خدایا بابتشون هزاران بار شکر گذارتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درگیری در حد کم

در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕
سفیدی دور ریه عفونته .. برا من نصفش سفیدشده بود چون نصفش عفونت گرفته بود

عفونت معنولی یا کرونا اخه من ارمایش کرونادادم منفی بود کلا ازبچگی یه ام مشکل داشت خودم حس میکردم اخه سرفه هام وقتی مریص میشم خیلی صداش بد

درگیری در حد کم

من میخام عمل کنم دکتر‌همینجوری سی تی دادو ازمایش کرونا برای قبل عمل ولی برام نوبت عمل زد نگفت‌کروناداری 

احتمال زیاد ریه هات درگیر شده ، واسه شوهر من خیلی واضح و شفاف بود دکتر گفت درگیر نشده ریه اش

گفتم اگه کسی واردبیاد نطربده انقدراسترس توجونم انداختید خودم خط اخر سی تی رو توی گوگل زدم اینونوشت واقعاکه جقدر ترسیدم

سفیدی دور ریه عفونته .. برا من نصفش سفیدشده بود چون نصفش عفونت گرفته بود

گفتم اگه کسی واردبیاد نطربده انقدراسترس توجونم انداختید خودم خط اخر سی تی رو توی گوگل زدم اینونوشت واقعاکه جقدر ترسیدم

گفتم اگه کسی واردبیاد نطربده انقدراسترس توجونم انداختید خودم خط اخر سی تی رو توی گوگل زدم اینونوشت و ...

خداروشکر عزیزم.. ببخشید معذرت میخوام ک ترسوندمت بخدا قصدبدی نداشتم چون دکترم بهم گفته بود سفیدی یعنی عفونت. بازم ببخشید لطفاحلالم کن

خدایا شکرت شکرت شکرت