2777
2789
عنوان

پنهانکاری

47 بازدید | 5 پست

خواهرم جمعه بلیط داره و از ایران خارج میشه به قصد ادامه تحصیل و من دیروز فهمیدم! یعنی همه چیز رو از من قایم کرده و بعد اینکه من فهمیدم و ناراحت شدم میگه تو باید حمایتم میکردی ! پدرم هم هیچی بهم نگفته چندتا زمین فروخته و میلیاردی براش خرج کرده من تا حالا یه قرون هم ازش نگرفتم واقعا انصاف نیست جطور میشه اسم خواهر و پدر رو اینا گذاشت؟

چقدر زشت بگو به سلامت کسی که پنهان کاری می کنه اونم از خواهر ،بقیه مسیر رو هم دورادور بره دعای خیر م ...

بله من متاهلم واقعا پیش شوهرم هم خیلی برام بد شد انگار از زیر بته دراومدم نه حسابم کردن نه هیچی 

خواهرم مجرده و کم سن هم نیست ۳۳ سالشه! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله من متاهلم واقعا پیش شوهرم هم خیلی برام بد شد انگار از زیر بته دراومدم نه حسابم کردن نه هیچی خواه ...

خیلی ناراحت شدم 

چه خوب به شوهرت نمی گفتی و می گفتی یه چیزهایی گفته بود ولی نمی دونستم تاریخ ش 

آدم یه درد رو تنهایی تحمل کنه بهتره تا همراه با دیده ترحم و دلسوزی و خفن و خواری همسر باشه 

ول شون کن 

چند بار این موضوع رو از زوایای مختلف باری خودت بنویس 

تا اون فشار سنگین مغزی از روت برداشته بشه 

مادرت چی میگه

خیلی ناراحت شدم چه خوب به شوهرت نمی گفتی و می گفتی یه چیزهایی گفته بود ولی نمی دونستم تاریخ ش آدم یه ...

دیگه شوهرم قضیه فروش زمین های پدرم رو قبل من فهمید میدونی باورم نمیشه ما فقط دوتا خواهر هستیم اینجور منو غریبه دونستن منی که همیشه باهاش صمیمی بودم و حرفامو میگفتم انقد اب زیرکاه بوده خواهرم حیف 

شوهرم دیگه میگه خونه پدرت نمیام و شما هم یکی دوروز بیشتر نمیشه بمونید اونجا من راضی نیستم ...

با خواهرم دیگه حرف نمیزنم پدرم هم هیچ زنگی بهم نزده با اینکه فهمیده من میدونم و با خواهرم دعوا کردم

مادرم کسالت داره و بهش فکر نکنم چیزی گفته باشن باور نمیکنی خواهرم چند وقت بود میگفت مادرمون بفرستید سالمندان من دیگه نمیتونم ازش نگهداری کنم 

تازه کشوری هم ک میره مدرکش معتبر نیست 

دیگه شوهرم قضیه فروش زمین های پدرم رو قبل من فهمید میدونی باورم نمیشه ما فقط دوتا خواهر هستیم اینجور ...

عزیزم

من جای تو بودم 

خیلی ناراحت میشدم 

ولی کات نمی کردم 

چون همه ی اینها رو تو دنیا دارم 

آدم خواهرت هم عقده ها و حسرتهای خودش رو داشته که دزدکی و یواشکی اقدام کرده و پدرت تحت فشار گذاشته که حالا مثلا که ازدواج نکردم پول جهیزیه و عقد و فلان رو الان برام بریز ،ما چه می دونیم تو اون خونه چه اتفاقاتی افتاده و بهت نگفتند تا مبادا نه ای نیاری 

پدرت تماس نمیگیره چون شرمنده ست و حق با تو هست 

تو هم باهاشون سرسنگین باش ولی کات نه