2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر این مردا گند شدن

ادم تو خونه پدرش باشه بهتره از اینکه با این گوساله ها زندگی کنه

آشغالای خیانتکار

(مردای خائن و میگم)

ارزو می کنم خانمای چشم انتظار،باردار بشن و فرزندی سالم نصیبشون بشه ،خانمای مستاجر صاحب خونه بشن، افرادی که بیماری دارن سلامتیشونو به دست بیارن،افسرده ها حال روح و روانشون عالی بشه،
اگه عکس دختر و گذاشت صدام کنید

😂😂توهم منتظر عکسی

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
خاله  یعنی چی؟ برا منم بگو بدونم

جیندا🙁

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
ادمی‌ک خیانت میکنه گوشی جا میزاره خونه؟😐

آره منم تعجب کردم 

پسر داشتن حس شیرینیه😌🤩.... دنیای معصوم و کودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده..... وقتی که یک گوشه ناراحت میشینم،یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه، نه پدرمه، و نه برادرم...... با دستای کوچولوی مردانه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم،با صدای قشنگش در گوشم میگه،:مامان، امروز چقد موهات قشنگ شده 🤩🤩روزی که بهم بگی مامان من میمیرم و زنده میشم 🤭رادوینم، عشق مامان ❤️داشتن تو داشتن تمام خوبیهای دنیاس، مرسی از اینکه پسرمی🤩👶
چقدر این مردا گند شدن ادم تو خونه پدرش باشه بهتره از اینکه با این گوساله ها زندگی کنه آشغالای خیان ...

اره منم همین قصدو دارم💔😒😐

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️

برو تو تنظیمات برنامه های مخفی چک کن 

رد تماس شمارهای مسدود شده رو چک کن 

پوشه های مخفی تو گوشیشو چک کن 

تلگرامشو برای خودت هک کن ببین شمارهایکه سیو داره پروفایلشونم اقاست یا خانوم...

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو