بچه ها پارسال عکس یه دختره رو تو گوشی شوهرم پیدا کردم بهش گفتم گفت مال دوستم دوست دخترشه میخواد بگیرتش گفتم خب به تو چه گفت فرستاده نگاه کنم ببینم خوشگله چون خطایی نکرده بود منم با زور و با قسم هاش باور کردم امروز دوباره اون عکس و تو گوشی ش دیدم ازش عکس گرفتم تو گوشیمه الان باردارم و حالم داغونه تو روخدااا بگید چکار کنم گوشی ش و یادش رفته ببره خودش سرکاره الان دیدم دنیارو سرم خراب شد بگید چکار کنم
کاربر جدید نیستم از قبل بودم تو سایت گفتم تا بدونید🤪🤪🤪🤪
[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکمعجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]] کاربر چندبار ترکیده😹
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من ی مجردباتجربم زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم من ی چکاوک آزادم سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق) گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍 من میجنگم برای خوشبخت شدنم ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا)
باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
با ی عکس داری به شوهرت اتهام خیانت میزنیااا خیلی کارا میتونی کنی برو شماره تلفنشو چک کن یا پیام هاشو یا اگه تل یا وات داره بلاخره ی جا ی چیزی باشه پیدا میکنی
كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک میکند و به ما توجه میکند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️