2777
2789
عنوان

دخترم ۷ ماهشه خوابش بهم ریخته😭

2778 بازدید | 12 پست

من خیلی خواب دوستم ، اگر نتونم شبا خوب بخوابم واقعا کیفیت زندگیم پایین میاد، دخترم ۷ ماهشه و از موقع تولد عادت داشت شبا ۵،۶ ساعت کامل می خوابید بعد بیدار میشد ، ولی الان هر دو ساعت بیدار میشه، به نظرتون چه مشکلی داره، ؟

هر ماه چکاپ‌می برمش دکتر، شیر شبش رو قطع کردم، اتاقش از ما جدا بوده از ۳ ماهگی، دمای محیط هم همیشه ثابته، ممکنه چون غذا می خوره دل درد داشته باشه یا از دندونش باشه ؟ دوتا دندون دو هفته پیش با هم دراورد

سویق بده خوابش خوب میشه... پس من چقدر بیخیالم.. دخترم 5 ماهشه. هر دو ساعت بهش شیر ندم استرس میگیرم.. شما زیاد سخت میگیری. 

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره

به خاطر شیر نیست؟؟؟

شاید گرسنه میشه بیدار میشه

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انتظاری داری از بچه،،اونم هفت ماهه،،،دیگه مادر شدی پیه نخوابیدن و استراحت و باید به تنت بمالی،،،کمم دکتر ببرش بچه سالمه 

اینقدری که شوهرای نی نی سایتی کارخونه دارن تو ایران کارخونه نداریم،،،تو هر تاپیک شغلی میری همه ازدم کارخانه دارن  
نمی دونم، اخه دخترم شیرخشک می خوره، قبل از خوابم بهش فرنی میدم یعنی ممکنه بازم گرسنه باشه؟

نمیدونم من تجربه ای ندارم 

ولی مشکل یا از دندونشِ یا گرسنه میشه اینجور که گفتی🤔

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
سویق بده خوابش خوب میشه... پس من چقدر بیخیالم.. دخترم 5 ماهشه. هر دو ساعت بهش شیر ندم استرس میگیرم.. ...

اخه دکتر گفت نیازی نیست بیدارش کنی شیر بدی، هر موقع که گرسنه شد بیدار میشه، خواب یکدست برای بچه ها بهتره، وقتی شیر می خورن شب ها انسولین ترشح میشه که نمیذاره هورمون رشد کارش رو انجام بده و دندون هاشونم پوسیده میشه، ولی من واقعا نسبت به کم خوابی بی طاقتم، خاضرم دو روز هیچی نخورم ولی خوابم سرجاش باشه شبا😭 

واقعا شبا شیر نمیدی چجوری ازش گرفتی .به خدا دخترم ۱۴ ماهشه شب یبار بیدار میشه شیر میخوره

قبلا که بیدار نمیشد، الانم شبا بهش آب میدم چون دندون درآورده دیگه، می ترسم خراب بشن

اخه دکتر گفت نیازی نیست بیدارش کنی شیر بدی، هر موقع که گرسنه شد بیدار میشه، خواب یکدست برای بچ ...

عه... ولی من بیخیالم😂😂انشاءالله به خواستت برسی بچت بزاره بخوابی😀

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره