2777
2789

من میخام بخرم یکیشو .کسی هست تو خونه داشته باشه از اینا .مشکل پوستون چیه وراضی هستین ازش؟

خداجونم فقط تورو دارم خودت هوامو داشته باش...
باید از قبل کار کردن باهاشو یاد بگیری چون ریسکه و مراقبت بعدش از پوست  سخته

فیلم های آموزشی میبینم تا حدودی بلدم .شمادارین؟

خداجونم فقط تورو دارم خودت هوامو داشته باش...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این کارا کار پزشکه من خودم هر ماه میرم کلینیک پوست میکرونیدلینگ انجام میدم 

عزیزم شما میمرو جلسه ای چند انجام میدین؟؟ اثری داره برای منافذ؟؟ و اینکه چند جلسه رفتید عذر میخوام سوال زیاد پرسیدم

عزیزم شما میمرو جلسه ای چند انجام میدین؟؟ اثری داره برای منافذ؟؟ و اینکه چند جلسه رفتید عذر میخوام س ...

اره من فعلاسه جلسه رفتم جلسه ای ۳۰۰واقعا پوستم روشن و صاف شد خیلی راضی بودم اره منافذمم جمع تر شدن 

آشنایی با درما رولر دکتر رولر 

امروزه استفاده از دستگاه های میکرونیدلینگ بخصوص درمارولر ، جایگاه ویژه ای بین داوطلبان جوانسازی پیدا کرده است. استفاده از درمارولر ها روش نوینی  جهت دارو دادن به پوست و تغذیه آن است. این دستگاه میکرونیدلینگ دکتر رولر شامل یک رول غلتان بوده که حاوی تعداد زیادی سوزن بسیار ظریف است. درمارولر دکتر رولر  متعلق به کشور کره جنوبی ، از محبوب ترین و شاید بهترین درما رولر موجود در بازار است. محصولات این برند دارای طراحی ساده و در عین حال کارایی بسیار  بالا  می باشند .

ویژگی های درمارولر دکتر رولر

درمارولر دکتر رولر ، از دستگاه های میکرونیدلینگ بسیار قدرتمند بوده، که بیشتر در قالب محصولات خانگی، طراحی و عرضه می شود. این وسیله کوچک به منظور رفع و اصلاح انواع مشکلات پوستی به روش مدرن ، مورد استفاده قرار می گیرد.  اگر بخواهیم مشخصات دستگاه میکرو نیدلینگ دکتر رولر را بصورت خلاصه اشاره کنیم به شکل زیر عمل می کنیم.

• قرار گیری ضربدری سوزن ها
  • استریل شده
  • سوزن های فولادی ضد زنگ با درجه‌ی جراحی
  • دستگیره پلاستیکی شفاف با طراحی ارگونومیک
  • دارای 192 سوزن

محصولات دکتر رولر کره ویژگی ها و خصوصیات مثبت فراوانی دارد. این محصولات با هدف رفع انواع مختلفی از مشکلات و نقصان های پوست صورت و بدن ، طراحی ، تولید و عرضه می شوند. در ادامه به کاربد های این دستگاه میکرونیدلینگ دکتر رولر اشاره خواهیم داشت.

• افزایش کلاژن و جوانسازی پوست
  • کاهش منافذ باز و ایجاد یکپارچگی پوست
  • بهبود اسکار آکنه
  • بهبود اسکارهای سوختگی یا جراحی
  • بهبود چین و چروک پوست
  • بهبود سلولیت
  • کاهش ریزش مو و کمک به رویش مجدد موها
  • بهبود ترکهای پوست ناشی از بارداری و چاقی
  • درمان لک و گودی به جای مانده از جای جوش
  • استفاده در مزوتراپی برای نفوذ دارو به داخل پوست
  • بهبود فرو رفتگی های روی پوست مانند اسکار آکنه.آبله مرغان.سالک و زخم ها
  • شفافیت و روشن شدن پوست

ونیدلینگ خانگی با درومارولر

اتخاب سایز سوزن، به شدت آسیب دیدگی پوست ارتباط مستقیم دارد. میزان عمق سوزن زنی متناسب با مشکلات پوستی و  ناحیه تحت درمان می باشد. در صورتی که ناراحتی پوستی ، خیلی عمیق نباشد، می توان از سوزن های کوچکتر استفاده شود.  هر کدام از محصولات برند دکتر رولر با توجه به تعداد پین های غلتک و طول پین ها(سایز سوزن) ، می تواند در درمان نواقص و مشکلات مختلف پوست صورت و بدن ، مورد استفاده قرار بگیرد.

قیمت درمارولر دکتر رولر

قیمت درمارولر دکتر رولر نسبت به کارایی آن بسیار مقرون به صرفه می باشد. رنج قیمتی بین محصولات دکتر رولر فرق زیادی ندارد. البته در صورت خرید دکتر رولر به صورت پک و کیت ، با توجه به سری ها و غلتک های  مختلف با سایز سوزن مختلف ، قیمت آن گرانتر خواهد بود . البته به این نکته باید توجه داشت که این محصولات نسبت به قیمت دستگاه میکرونیدلینگ سایر برندها بسیار مقرون به صرفه هستند.

هیات تحریریه نوآوران سلامت

دستگاه درمارولر دی آر اس 6 در 1 مدل Ice مخصوص جوانسازی پوست و ترمیم مشکلات پوست سر می باشد. این درمارولر دی آر اس بر خلاف درمارولر طرح 6 در 1 غلتک 1200 سوزنه ندارد و بجای آن از یک سری بدون سوزن برای مصارف خانگی استفاده می کند. هر رولر و جعبه ضد عفونی شده و در بسته بندی تمیز و زیبا برای اطمینان از بهداشت و ایمنی محصول و با استاندارد بالا تهیه شده است و دارای یک محفظه ذخیره سازی ضد عفونی کننده است که رولر های شما را در امنیت کامل و تمیز نگه می دارد. استفاده از این محصول به شما یک پوست کاملاً نرم، لطیف و ابریشمی می بخشد.

مزایا و قیمت درمارولر  آیس دی آر اس

درمارولر آیس DRS دارای ویژگی و مزایای زیر می باشد.

• طراحی گیره ضد لغزش ارگونومیک
  • سوزن های میکرو غلتکی به طور طبیعی پوست را تحریک کرده و کلاژن تولید می کند
  • ماندگاری طولانی مدت
  • پوست شما را جوان و سالم نشان می دهد
  • استفاده راحت و آسان
  • دارای سری های قابل تعوبض
  • مناسب انواع پوست
  • به طور چشمگیری اثر بخشی و نفوذ مواد فعال را در درمان موضعی افزایش می دهد

قیمت دستگاه میکرونیدلینگ دی آر اس آیس در کنار درمارولر 6 در 1 دی آر اس بدلیل کارآیی که دارند نسبت به قیمت درمارولر های دیگر تولیدی این برند بالاتر است.

کاربرد درمارولر 6 کاره دی آر اس مدل Ice

دستگاه درمارولر 6 کاره DRS ICE به دلیل استفاده آسان و حمل و نقل راحت، کاربرد های زیادی برای پوست دارد که عبارتند از:

• مناسب استفاده خانگی و کلینیکی
  • کمک به صاف شدن خطوط ریز و چین و چروک پوست
  • بهبود جای جوش و اسکار آکنه
  • کاهش علائم کشش، اسکار و سلولیت
  • سفت شدن پوست شل و آویزان
  • رفع سیاهی حلقه دور چشما

نحوه استفاده از درمارولر آیس دی آر اس

توصیه می کنیم برای استفاده بهتر و گرفتن نتایج قابل فبول از انجام درمارولینگ ، طبق مراحل گفته شده در ادامه از این دستگاه استفاده کنید.

1. غلتک را در محلول 75٪ الکل قبل و بعد از هر بار استفاده، استریل کنید.
  2. پوست خود را بشویید و کاملا خشک نمایید.
  3. به آرامی درمارولر را روی پوست در جهت افقی ، عمودی و مورب بچرخانید. هر قسمت از پوست را 4 الی 5 بار در هر جهت عبور دهید. بیش از 10 بار روی همان قسمت بچرخانید.
  4. بعد از غلتاندن ، از ضمیمه غلتک یخ برای تسکین پوست استفاده کنید (نکته: سر غلتک یخ را قبل از استفاده در یخچال قرار دهید)
  5. قبل و بعد از استفاده، مرطوب کننده یا سرم ترمیم کننده به پوست خود بزنید.
  6. غلتک را تمیز کرده و بگذارید تا خشک شود.
  7. دستگاه را در کیف پلاستیکی همراه محصول قرار دهید.
  8. برای نتایج مطلوب، 1 الی 2 بار در هفته استفاده کنید.
  9. اگر به طور منظم استفاده می کنید، هر 1 یا 2 ماه یک بار غلتک را تعویض کنید.

هیات تحریریه نوآوران سلامت