2777
2789
عنوان

کسی میدونه کاچی چه خاصیتی داره

9613 بازدید | 33 پست

ِخه آب وروغن وحالا من شکر نمیزنم نبات میزنم این چه خاصیتی داره که میگن زخم رحم رو درست میکنه؟کسی میدونه؟

تعداد رای : 8
نظرسنجی
۱۰
1
12%
۱۰۰
7
87%

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم روغن جامد مایع نیست که یا کرمانشاهی یا حیووانی یا کره محلی و اینکه زیره و زعفرون و چهار مغز آسیاب شده داره که هم گرم و هم کلی هر کدوم خواص دارن سردی دشمن بدن 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

ما بجای این کاچی شما به زائو یه معجون خفن میدیم بهش میگیم آب روغنو. 

چهار مغز وانواع داروهای گیاهی و آرد برنج ونبات هم مایه این معجونه

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
عزیزم روغن جامد مایع نیست که یا کرمانشاهی یا جیووانی یا کره محلی و اینکه زیره و زعفرون و چهار مغز آس ...

زعفرون وزرچوبه میزنم اما ۴ مغز نمیزنم باکره محلی میپزم.سقط کردم میگن بخوری خوبه

بخاطر اون ادویه های کاچی هست که برای رحم خوبه و با روغن محلی درست میشه و مغزیجات داره خیلی مقویه برای خانمی که تازه زایمان کرده یا پریوده

سلام حضرت باران💗سلاام قرص قمر💗زمین که لطفی ندارد! از آسمان چه خبر؟ اللهم عجل لولیک فرج 
آخه قدیم کاچی رو با روغن محلی درست میکردن و توش زیره و ادویه خاص می‌ریختن که خاصیت پیدا میکرد بدون ...

ادویه خاص که والا زردچوبه وزعفران میزنم