2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تازه با نامزدم بهم زده بودم که پسرخاله مامانم که خیلی خوشگل و خوشتیپ بود عاشقم شد ولی خواهرش نذاشت فهمید و کولی بازی دراورد ،،پسره گفت بیا قاچاقی فرار کنیم بریم خارج من قبول نکردم اون رفت سربازی منم با شوهرم ازدواج کردم ،،،،،چند روز پیش یه ترانه غمگین تو اینستا استوری کردم بهم پیام داد چیه نکنه از چیزی ناراحتی،،؟؟اگه چیزی شده روی من حساب کن من پشتتم،،،،،،،،چند روز بعدش بهم گفت دخترای زیادی خاطر خواه من بودن ولی من خودم فقط عاشق یکی بودم که بهش نرسیدم،،،،،،،،،البته اینم بگم اونم ازدواج کرده،،،،پسر خیلی خوب و چشم پاکیه،،،،،،عکس العمل منم دقتی این حرفا رو بهم زد فقط استیکر خنده بود

بعد از ۱۰ سال نزدیک ۲۹ سالشونه

احتمالا حوصلش سر رفته اومده دوباره 🙂😅

ولی خب شایدم واقعا نتونسته 

نمیشه همینجوری قضاوت کرد

گَر نباشد رنگِ رویا به چه دِل باید سَپُرد :)؟!
احتمالا حوصلش سر رفته اومده دوباره 🙂😅 ولی خب شایدم واقعا نتونسته  نمیشه همینجوری قضاوت کرد

آخه رابطه رفت و برگشتی نداشتن با هم ، تو دلش دوستش داشته تا حالا نگفته

آخه شما نوشتی پسر یا دختر 

اگه دختر برگشته احتمالا راست میگه 

چون دخترا ممکنه تا سال ها تو ذهنشون یکی رو نگه دارن و فراموششم نکنن

گَر نباشد رنگِ رویا به چه دِل باید سَپُرد :)؟!