2777
2789
عنوان

رفع موهای زائد با زنجبیل

1513 بازدید | 19 پست

تو یه تاپیک قدیمی دیدم از این راهکار استفاده میکردن اما دیگه فعالیتی توش نبود 

من موهای صورتمو با اپیلیدی زدم بعد به جز روز اول که پوستم خیلی حساس بود تا یک هفته روزی یک ساعت خمیر زنجبیل گذاشتم  پشت لب و چونم میسوخت ولی بقیه صورتم نه زیاد

الان دو هفته گذشته دوباره موهام دراومده

کسایی که استفاده کردن میشه راهنمایی کنن؟

کلا به جز لیزر کسی کاری کرده نتیجه گرفته باشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بند بنداز اگه حساسه پوستت با تیغ بزن اینجا خیلیا طرفدارش هستن

🌸"ﻣﺮﺩ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﻋﻘﻠﺶ" ﺑﻨﮕﺮ ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺛﺮﻭﺗﺶ"🌼"ﺯﻥ" ﺭﺍ ﺑﻪ‌ "ﻭﻓﺎﯾﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺟﻤﺎﻟﺶ"🌸"ﺩﻭﺳﺖ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﻣﺤﺒﺘﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﮐﻼﻣﺶ"🌼"ﻋﺎﺷﻖ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﺻﺒﺮﺵ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺍﺩﻋﺎﯾﺶ"🌸"ﻣﺎﻝ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﺑﺮﮐﺘﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﻣﻘﺪﺍﺭﺵ"🌼"ﺧﺎﻧﻪ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﺁﺭﺍﻣﺸﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺑﺰﺭﮔﻴﺶ"🌸"ﺩﻝ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﭘﺎﮐﯿﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺻﺎﺣﺒﺶ"🌼"فرزند" را به "ایمانش" بنگر ؛ نه به وفاداریش"🌸"پدر" و "مادر" را فقط ؛ بنگر !! هر چه بیشتر ؛بهتر
نشنیدم اصلا.نکنین بابا اینکارو رو

تو یه تاپیک بود برای یه خانومی به اسم شیوانا بعد خیلییی ها توش استفاده کردن نتیجه گرفتن

نمیدونم چرا برای من نشد 

دیگم فعالیت ندارن 

من دارم یه کاری میکنم تازه شروع کردم و واقعا نتیجه گرفتم

دارم زیر بغلمو امتحان میکنم اول با موم زدمش همه موهاشو از ریشه نگرفت انگار بعدش رفتم حموم و روزی دوبار روغن رازیانه زدم زیر بغلم موهای زایدش یک سوم شده یعنی نصف بیشترش دیگه درنیومده فقط وقتی پریودی نباید بزنی چون هورمونا رو بهم میزنه رازیانه

🌿 الحمدلله رب العالمین🌿                                       🍁برو به کسایی که میشناختم بگو من قمار تورو باختم🍁 
رازیانه باعث پر مویی نمیشه ؟

نه اصلا من اینو چند ماه پیش تو نت دیدم الان تقریبا دو هفته س دارم استفاده میکنم فقط زمان پریودی نباید استفاده کرد و اپیلاسیونتونم باید جوری باشه که مو از ریشه کنده بشه تا روغن تو منفذ پوست بره یعنی با تیغ و ژیلت جواب نمیده

🌿 الحمدلله رب العالمین🌿                                       🍁برو به کسایی که میشناختم بگو من قمار تورو باختم🍁 
از کجا اصلشو گیر بیارم شما از کجا خریذی

من از عطاری خریدم اتفاقا شرکتی هم هست دست ساز نیست ولی تا حالا که واقعا جواب داده