2777
2789
عنوان

پزشک خوب

214 بازدید | 26 پست

سلام خانم های گل پزشک خوب برای پوست تو شیراز کسی سراغ داره ؟؟؟ برای جای جوش منافذ

توروخدا یکی جواب بده ده تا تاپیک زدم هیشکی جواب نمیده چرا😑😑😑اگ بحث عروس مادرشوهر بود همه حاضر بودن ک😕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا کرم ضد اکنه و رفع جوش مارو امتحان نمیکنی تضمین میکنم جواب نگرفتی مرجوع کن

اازاین محصولات ک نمایندگی ها پخش میکنن هیچ سودی نبردم که هیچ جیبم هم خالی شد

بله،ايشون بهترين دكتر پوست شيرازه ، پرفسور هستن ،و كارشون بيسته 

برا من جای جوش چند جای صورتم مونده قبلا مشخص نبود ولی الان با کاهش وزنم زیاد تو ذوق میزنه

پیش دکتر حسینی هم رفتم جواب نگرفتم

من پيش سلمان پور خيلي جواب گرفتممم، منم دقيقا جاي جوش داشتم كه برطرف شد با چيزايي كه دكتر داد، آدرسشم خيابان كريم خان زند ، جنب هتل پارس ، ساختمان صدف طبقه دوم ، شمارشون رو الان يادم نيس ولي بزنين تو گوگل براتون مياره🌻✨

من پيش سلمان پور خيلي جواب گرفتممم، منم دقيقا جاي جوش داشتم كه برطرف شد با چيزايي كه دكتر داد، آدرسش ...

ممنون عزیز دلم ک جواب دادید من برای جای جوش میخوام کلا زیبایی رو از بین میبره

آره واقعا اين جوش و جاي جوش واقعا خيلي تاثير داره، خواهش ميكنم عزيزم💕

لیزر ک نکرد درسته؟؟؟منظورم اینه با کرم و این چیزا رفع شد؟بعد از اتمام داروها بازگشت نداشتین؟؟؟ببخشید خیلی سوال می پرسم😓😍