2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من اون هفته ۶۰۰ تومن خرید کردم ازشون بعد رفتم توی سایت سیسمونی آقا بزرگ دیدم هر تیکه رو ۱۰ یا ۲۰ تومن همون لباس و همون مارک رو ارزون تر زده 

حتی دی جی کالا هم که سر دسته گرون فروشاس لباسای نازدونه رو ارزون تر زده بود 😂

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
اره من اون هفته ۶۰۰ تومن خرید کردم ازشون بعد رفتم توی سایت سیسمونی آقا بزرگ دیدم هر تیکه رو ۱۰ یا ۲۰ ...

حالا خوب بود چیزاییکه اوردن؟

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
من خریدم جنسا نازک هستن  کیفیت کمه البته با این قیمت‌ها لباس گیر نمیاد

اهوم سمت ما خیلی گرونه تیشرت بچگونه بالای صد صدوخورده ای،ولی تو سایت خیلیپایین تر بود

فقط لباسای ک قیمت یکم پایین داره نگیر لباسای با قیمت بیشترش جنس بهتری داره . با بیرون مقایسه کردم یک ...

اره دیدم بعضی لباسا زیادی ارزونه،ممنون

حالا خوب بود چیزاییکه اوردن؟

آره جنسش خوب بود نخ بود همه ش به موقع هم ارسال شد

البته هنوز استفاده نکردم که بگم مثلا شسته بشه بازم خوبه یا نه، واسه سیسمونیم خریدم، الان واست عکس یه تیکه ش رو میزارم

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️