2777
2789
عنوان

کسانی که کورنا گرفتن و ریه هاشون درگیر شده بیاین خواهشا 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 38 پست
عزیزم میگن شیر الاغ خیلی خوبه  من دور و برم هرکی گرفت با شیر الاغ خوب خوب شد. البته خیلی هم گ ...

واقعا تو کورنا با درگیری ریه یا فقط کورنا خالی تاثیر داشته 

خدا هست و خدا هست و خدا هست........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حال تهوع داره چیزی مصرف نمیکنه 🙁🙁

اگه آب بدنش کمه وبیحال ببر دکتر براش سرم تجویز کنه بهتر میشه.از ده روز به این ور روبه بهبود باشه  اشتهاش برمیگرده.هر چی دوست داره بهش بده آب عسل ولیمترش م خوبه

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
عزیزم ما می‌رفتیم ی دکتر سرم درمانی میکردن ...اما آب سیب آب هویج ویتامین سی شربت بنفشه باریج...بخور ...

سرم هم واقعا جواب میده واسه کسایی که بی اشتها وبیحالن.همسرمم همینطور بود

ویتامین دی خیلی به بهبود عفونت ریه کمک میکنه 

ویتامین سی 

دمنوش پونه -اویشن-کاکوتی 

مایعات 

ابلیمو عسل 

گوشت تو شیشه 

با داروهایی ک میدن بهت دکترا 

خدایا به خودت سپردم همه چیو .... 
اکسیژن خونت وچک کن باید بالای ۹۴ باشه.اگه درگیری ریه بالا باشه داروی ضد ویروس تجویزمیکنن

اره امروز رفتم دکتر ریه براش ضد ویروس نوشت اما گفت برا کبد بده صبر کن اگه اکسیژن اومد زیر ۹۲ و اینا استفاده کنه خیلی نگرانم الان ده درصده میترسم دور از جونش زیاد بشه

نصف سرم بود داخلش آمپول میزد برای بازسازی ریه...پدرشوهرم چهل درصد ریه ش درگیر بود خداروشکر با این خو ...

خدا رو شکر عزیزم برای مادر منم دعا کنید خیلی نگرانم بیماری زمینه ای زیادی داره 😔😔

اره امروز رفتم دکتر ریه براش ضد ویروس نوشت اما گفت برا کبد بده صبر کن اگه اکسیژن اومد زیر ۹۲ و اینا ...

انشاالله نمیشه اگه تبش با مسکن قطع میشه نگران نباش یعنی داره خوب میشه‌.

خدا رو شکر عزیزم برای مادر منم دعا کنید خیلی نگرانم بیماری زمینه ای زیادی داره 😔😔

انشاالله خبر سلامتیش میدی عزیزم روحیه خیلی مهمه ...بهش روحیه بدین ..پونه با عسل هم برای ریه خوبه