2777
2789
عنوان

کسانی که کورنا گرفتن و ریه هاشون درگیر شده بیاین خواهشا 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 38 پست
انشاالله نمیشه اگه تبش با مسکن قطع میشه نگران نباش یعنی داره خوب میشه‌.

تب نداره البته  داخل سرم استامینوفن میزنه نمیدونم از اونه یا اصلا نداره روز اول تب داشت

خدا هست و خدا هست و خدا هست........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله خبر سلامتیش میدی عزیزم روحیه خیلی مهمه ...بهش روحیه بدین ..پونه با عسل هم برای ریه خوبه&nbs ...

ان شاالله خدا همه بیماران شفا بده به حق قران  

تب نداره البته  داخل سرم استامینوفن میزنه نمیدونم از اونه یا اصلا نداره روز اول تب داشت

خداروشکر.یکی از علایم پیشروی ویروس تو ریه تب بالاهست که به زور پایین میاد .پس نگران نباش 

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
خداروشکر.یکی از علایم پیشروی ویروس تو ریه تب بالاهست که به زور پایین میاد .پس نگران نباش 

خدا از زبونت بشنوه عزیزم ممنون برای مادرم دعا کن منم برای حاجت رواییت صلوات میفرستم 

خدا از زبونت بشنوه عزیزم ممنون برای مادرم دعا کن منم برای حاجت رواییت صلوات میفرستم 

حتما عزیزم انشالله که هرروز حالشون بهتر بشه 

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم

سلام عزیزم

خوب هستین 

ببخشید مزاحمتون شدم تو یه تاپیک گفته بودین که توده بدخیم سینه داشتین؟

توده شما چند سانت بود؟

اول شیمی درمانی کردین دیگه عمل؟

غده لنفاوی هم درگیر بود؟

ما تازه فهمیدیم مادرم مبتلا شده حال روحیمون خیلی بده 

ممنون میشم جواب بدین

⚘🌹🌷الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ🌷🌹
سلام عزیزم  خوب هستین  ببخشید مزاحمتون شدم تو یه تاپیک گفته بودین که توده بدخیم سینه داش ...

سلام عزیزم من تازه پیام شما رو دیدم مادر خوب هستن ؟؟  من سابقه خانوادگی داشتیم توده ام کوچیک بود و اول جراحی بعد شیمی درمانی و بعد پرتو درمانی کردن که تا چند سالی هم قرصهای هورمونی مصرف کنیم ان شاالله زود مادرتون  سلامتیشون به دست میارن نگران نباشید