2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه برو بیمارستان دولتی

من دکترم میخواست منو بفرسته مطبه ی زنه ک بارداری های نامشروع رو سقط میکرد

دکتر زنداداشم رلهنماییم کرد گفت خطرناکه ممکنه رحمتو سوراخ کنه هیچ وقت وونجور جاها نرید چون بدون بیهوشیه

برو بیمارستان با بیهوشی انجام میدن منم بیمارستان رفتم

اصلا مطب نریاا

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

ان شا الله با دارو خودش بیاد اگر نیومد باید بری بیمارستان و اونجا کورتاژ میکنن. چون باید اتاق عمل بری و بی هوشی بگیری

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

وای خدا کنه با قرص سقط بشه ..خیلی ناراحتم 

عزیزم تاپیکاتو خوندم مشکل از شماست یا همسرت

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
چکار کردی خودش سقط شد ..من الان لکه بینی دارم .ولی سقط نمیشه 

هیچی من اصلا امیدوار بودم قلبش تشکیل شه،لکه بینی داشتم،شیاف مصرف میکردم ولی فایده نداشت،تا بالاخره یه روز افتادم به خونریزی دو روز بعدم سقط شد،ولی واسه اینکه بقایا نمونه قرص گرفتم