2777
2789
عنوان

اولین پریودی بعد سقط... چند روزه شد؟

2156 بازدید | 14 پست

یعنی مدت پریودی چند روز خونریزی داشتین. مثل ماهای پیش بود یا تعداد روزا فرق کرد؟ بقایاهم بعد سقط داشتین؟ من ی کوچولو بقایا داشتم دکتر گفت کوچیکه نمیدونم دفع شده یانه... 12روز بعد سقطم ضخامت اندومتر 10میلی بود طبق این ضخامت یعنی گفته بقایا دارم؟ تا20روز خونریزی داشتم 10روزم لکه بینی بعدشم پریود شدم امروز روز سومه

برام دعا کنید نی نی بیاد بغلم

عادت ماهیانتون منظمه ؟تعداد روزهاش و زمان شروعش

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره قبل بارداری 32روزه بودم مدتشم 7روز.بعد سقطم دقیقا دوره ام شد 32روزه

خب ببین اگر خونریزی بعد سقطت از ده روز نگذره همش نفاس 

اگر از ده روز میگذره چون عادتت منظمه ب تعداد روزهای عادتت نفاس و بعد تا ده روز بعدش هر خونی ببینی استحاضه و اگر بعد اون ده روز باز هم خونی ببینی بستگی داره زمان شروع حیضت منظم بود روزش یا نه و‌مرجعت 

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
خب ببین اگر خونریزی بعد سقطت از ده روز نگذره همش نفاس  اگر از ده روز میگذره چون عادتت منظمه ب ...

خونریزی سقطو نمیگم... الان پریودیم اولین پریودی بعد سقط میگم همون 7روز طول میکشه یا چون سقط داشتم خوریزی پریودیم طولانی میشه

نه 

من الان ک پریودم دیروز دوسه تا لخته خون اندازه بند انگشت و یا یکم کوچیکتر دیدم انشالله کع دفع شده باشه. چند روز خونریزی داشتی

من الان ک پریودم دیروز دوسه تا لخته خون اندازه بند انگشت و یا یکم کوچیکتر دیدم انشالله کع دفع شده با ...

احتمالا دفع شده عزیزم حالا اگه میخوای مطمین شی بعد تموم شدن خونریزیت برو سونو , من همیشهپریودام در حد 4_ 5 روزه حتی وقتی سقط کردمم 5 روز بیشتر طول نکشید

احتمالا دفع شده عزیزم حالا اگه میخوای مطمین شی بعد تموم شدن خونریزیت برو سونو , من همیشهپریودام در ح ...

سونو شکمی رفتی یا واژینال

اره منم دکترم خودش انجام میده ولی الان شرایطشو ندارم ک برم. شکمی برم نشون میده؟ 

بعد ازاینکه سقط کردی خونریزیت بند اومد لکه بینی نداشتی؟ 

خونریزی سقطو نمیگم... الان پریودیم اولین پریودی بعد سقط میگم همون 7روز طول میکشه یا چون سقط داشتم خو ...

هر خونی بعد سقط ببینی گفتم حکمش چیه بالا