2777
2789

سلام دوستان بعد شیردهی فرم سینه هام خیلی بد شده افتادگی شدید پیدا کرده کسی تو اطرافیانتون انجام داده که تجربه ای داشته باشین؟ پزشک خوبی میشناسین؟ ببخشید ولی واقعا دیگه پیش همسرم راحت نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرت حساسه ؟!

ببین شل و خالی شده یا آویزون شده؟!

اگر فقط افتادگی پیدا کرده زیاد حساس نشو با ورزش درست میشه 

گرچه قرار نیست ما تا شصت سالگی همون اندام بیست سالگیو داشته باشیم و بای به مردا یاد بدیم که اندام ما هم مثل اونا تغییر میکنه و بخاطر اینکه فداکاری میکنیم و اونها پدر بسن از انداممون میگذریم و اونا هم عاشقمون باشن

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست
همسرت حساسه ؟! ببین شل و خالی شده یا آویزون شده؟! اگر فقط افتادگی پیدا کرده زیاد حساس نشو با ورزش ...

عزیزم اون بیچاره چیزی نمیگه اما خودم دیگه حتی نمیتونم لباسمو در بیارم اره زیادی افتاده شده

همسرت حساسه ؟! ببین شل و خالی شده یا آویزون شده؟! اگر فقط افتادگی پیدا کرده زیاد حساس نشو با ورزش ...

کاملا حق با شماست که ما بخاطر بچه دار شدن این مشکلات برامون پیش میاد و قرار نیست تا ۶۰ سالگی همونجوری باشیم اما افتادی شکم و سینه تو بعضی ها واقعا زیادتر از حد معمول