2777
2789
عنوان

ایزی لایف خیلی بزرگ

249 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها وقتتون بخیر 

ایزی لایف سایز ۳ ایکس لارج یا ۴ ایکس لارج میدونین کجا داره؟ تهران هستم برای بیمار ای سی یو میخوام 

خیلی ضروریه توروخدا اگه جایی میدونین داره بگین

عزیزم من تهران نیستم ولی فکر کنم کالا پزشکی ها دارن همه  سایزشو

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من تا حالا ندیدم این سایز  براش زیر انداز بگیرین بندازین  توی دیجی کالا نگاه کن بب ...

یک مریضی از نزدیکان ۱۳۰ کیلو سایز بزرگ مارک ایزیلایف اندازش میشه 

یک دونه صلوات واسه همه ی دلتنگا
عزیزم من تا حالا ندیدم این سایز  براش زیر انداز بگیرین بندازین  توی دیجی کالا نگاه کن بب ...

نگاه کردم نداشت 

زیر انداز سختش نیست؟

تجربه نداریم متاسفانه

نگاه کردم نداشت  زیر انداز سختش نیست؟ تجربه نداریم متاسفانه

نه منظورم اینه زیر انداز بندازین بعد همون ایزی لایف و استفاده کنین که اگر نم زد تختش کثیف نشه راحت بشه تمیز کرد 

حتما حواستون باشه زخم بستر نگیره ها

یک دونه صلوات واسه همه ی دلتنگا
فدات شم گشتیم نیست

خدا نکنه عزیز  تو دیجی  کالا  نیست؟؟  بهزیستیم گشتین؟

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
نه عزیزدلم گشتیم همه جارو نیست

ای بابا😕